Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜήνυμα νίκης έστειλε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Μήνυμα νίκης έστειλε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης παρουσιάζοντας ακόμη 55 υποψηφίους για το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου

Το σύνθημα για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης και τα μέλη της παράταξης ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» – Πολυλειτουργικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Σε κλίμα ενθουσιασμού, η παράταξη ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ παρουσίασε ακόμη 55 νέους υποψηφίους, οι οποίοι πλαισιώνουν τους 55 που είχαν ήδη ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2022.

Παράλληλα, οι πολίτες που γέμισαν ασφυκτικά το θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν video από την παρουσία και τις δράσεις του Λευτέρη Αλεξανδρίδη και των στελεχών του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ το τελευταίο τρίμηνο, καθώς και ένα ξεχωριστό μήνυμα των γυναικών που στελεχώνουν την παράταξη.

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη, ο οποίος μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη, τον οποίο γνωρίζει και εκτιμά από την κοινή τους πορεία στο ΕΕΘ.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου κάλεσε στο βήμα ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Καμαρινός, λέγοντάς του χαρακτηριστικά «Λευτέρη, προχώρα, πάμε για την ανατροπή!».

Δελτίο τύπου της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ