Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΡελάνς Μανούκα με Βούλα Πατουλίδου στο ψηφοδέλτιό της…

Ρελάνς Μανούκα με Βούλα Πατουλίδου στο ψηφοδέλτιό της…

Μετά την ανακοίνωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, ότι ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης Γιώργος Κυριλλίδης θα συμπορευτεί μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ανακοινώνει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης ότι ο Λάζαρος Κυρίζογλου θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του «Δήμος Πρωταγωνιστής» και κάνει ρελάνς η  Μαρία Μανούκα που ανακοινώνει την ένταξη της Βούλας Πατουλίδου στο ψηφοδέλτιό της. Ο Μιλτιάδης Τασούλης έχει όμως άσσο στο μανίκι του και γελάει γιατί, αφού κάνουν όλοι τις ανακοινώσεις τους, προχωρά σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου όπου παρουσιάζει τη νέα μεταγραφή στο ψηφοδέλτιό του, το Σίμο Δανιηλίδη.

Εν τω μεταξύ η περιοχή του Μαρόκο έχει μετατραπεί σε θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων καθώς κάτοικοι του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης επιτίθενται εκ του συστάδην προσπαθώντας να εισβάλουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και να πάρουν πίσω τους Γιώργο Κυριλλίδη και Λάζαρο Κυρίζογλου που τους πήραν οι παρατάξεις Μανδαλιανού και Αλεξανδρίδη. Οι επιτιθέμενοι ισχυρίζονται πως τόσο η απόφαση του Γιώργου Κυριλλίδη όσο και του Λάζαρου Κυρίζογλου δεν ήταν αποτέλεσμα ελεύθερης βούλησης.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγορεί τις παρατάξεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για επεκτατική συμπεριφορά και ανακοινώνει πως, σε αντίποινα για την κλοπή υποψηφίων από άλλους δήμους και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του ούτε τον Νέστορα Λαφαζανίδη ούτε τον Γιώργο Χατζηβρέττα, ενώ θα στείλει άμεσα ενισχύσεις στους επιτιθέμενους κατοίκους Αμπελοκήπων Μενεμένης!

Στο δήμο Νεάπολης Συκεών έχει ετοιμαστεί ήδη το εκστρατευτικό σώμα προκειμένου να επιτεθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και να πάρει πίσω το Σίμο Δανιηλίδη, όμως περιμένει το πράσινο φως από το δήμο Παύλου Μελά για να περάσουν τα στρατεύματα από το έδαφός του. Ο δήμος Παύλου Μελά σκέφτεται να κρατήσει ουδέτερη στάση γιατί οι παρατάξεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ακόμα δεν έχουν αρπάξει κανέναν δικό τους εν ενεργεία σύμβουλο ή τον δήμαρχο!

Σταματάμε απότομα την ανταπόκριση γιατί αυτή τη στιγμή πύραυλος με σάπια λαχανικά και φρούτα έπληξε το κτήριο της «ΕλευθεριοΚορδελιωτικοΕυοσμοΕλπιδικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης», ενώ ανάλογοι πύραυλοι πλήττουν ολόκληρο το δήμο!!

Σφήκα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ