Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠρόεδρος Κύπρου ο Νίκος Χριστοδουλίδης με στήριξη από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Πρόεδρος Κύπρου ο Νίκος Χριστοδουλίδης με στήριξη από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, εύχεται καλή επιτυχία στον υποψήφιο Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο κύριος Αλεξανδρίδης συμπληρώνει την ανάρτησή του γράφοντας «Η Κύπρος σε χρειάζεται».

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, του οποίου ο υποψήφιος Πρόεδρος Αβέρωφ Νεοφύτου έμεινε εκτός του δεύτερου γύρου των Κυπριακών εκλογών, απέρριψε πρόταση του Νίκου Χριστοδουλίδη για συγκυβέρνηση και αποφάσισε ψήφο κατά συνείδηση στο δεύτερο γύρο των Κυπριακών Προεδρικών Εκλογών, κατηγορώντας το Νίκο Χριστοδουλίδη για διάσπαση.

Στο Δημοκρατικό Συναγερμό γίνεται ένας χαμός καθώς μέλη της ηγεσίας του κόμματος και ιστορικά στελέχη, τοποθετούνται καθημερινώς δημοσίως, υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη ή του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο οποίος θα είναι αντίπαλος του Χριστοδουλίδη στο δεύτερο γύρο των Κυπριακών Εκλογών.

Οι αντιπαραθέσεις στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού δημιούργησαν αμφιβολίες για την έκβαση του δεύτερου γύρου των εκλογών μέχρι που ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης παρενέβη υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη, οπότε το αυριανό αποτέλεσμα των Κυπριακών Προεδρικών Εκλογών είναι δεδομένο.

Οι Κύπριοι ψηφίζουν Νίκο Χριστοδουλίδη. Αυτόν ξέρει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, αυτόν εμπιστεύονται οι Κύπριοι.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ