Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα διοικήσουν το δήμο με ψευτοπροφητείες;

Θα διοικήσουν το δήμο με ψευτοπροφητείες;

Γνωστός υποστηρικτής υποψηφίου δημάρχου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ανάρτησε, όταν έγινε ο σεισμός στην Τουρκία, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προφητεία που έλεγε πως θα είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν και ένας μεγάλος σεισμός θα αλλάξει τα σχέδιά τους.

Παρ’ όλο που ούτε η συνεχής επιθετικότητα της Τουρκίας, ούτε οι σεισμοί στην Τουρκία χρήζουν καμίας προφητείας και είναι δυνατόν και τα δύο ξεχωριστά ή μαζί να τα προφητεύσει κανείς χωρίς να είναι προφήτης, τέτοια προφητεία δεν υπήρξε ποτέ. Κανένας άγιος και κανένας προφήτης δεν είχε πει κάτι τέτοιο.

Τελικά η προφητεία δεν ήταν καν προφητεία αλλά ψευτοπροφητεία, αφού κανένας προφήτης δεν έκανε ποτέ τέτοια πρόβλεψη. Έβαλαν στο στόμα του Άγιου οι αθεόφοβοι, τον οποίον υποτίθεται ότι σέβονται και λατρεύουν, πράγματα που δεν είχε πει. Δηλαδή, η συγκεκριμένη παράταξη, εάν δώσει η ψευτοπροφητεία και γίνει διοίκηση του δήμου, θα πορευτεί με ψευτοπροφητείες. Θα βάζει στο στόμα προφητών προφητείες που δεν είπαν ποτέ αρκεί να «κάνει το κομμάτι της», να μαζέψει like και ψήφους.

Στη βάση ψευτοπροφητείας λοιπόν ήταν και ο υφέρπων ενθουσιασμός για τους 25.000 μέχρι τώρα νεκρούς από το σεισμό σε Τουρκία και Συρία. Η λέξη «ντροπή» δεν αρκεί.

Χ.Κ.

Με προφητείες θα διοικήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ