Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΘα γυρίσει τη μπιφτέκα ο Βαγγέλης;

Θα γυρίσει τη μπιφτέκα ο Βαγγέλης;

Βλέπουμε το Βαγγέλη γεμάτο χαμόγελα να πλέκει το εγκώμιο του δημάρχου με λέξεις που ξεχειλίζουν από σορόπι. Η χαρά του ανείπωτη. Τόση χαρά δύσκολα βλέπεις σε άνθρωπο.

Ο Βαγγέλης βρέθηκε ένα φεγγάρι σε θέση να προσφέρει, αλλά πέρασε και δεν άγγιξε. Αν ρωτήσεις, λίγοι θα θυμούνται σε ποια θέση βρέθηκε ο Βαγγέλης. Ίσως να μην τη θυμάται ούτε ο ίδιος.

Άραγε έχει σκοπό να γυρίσει τη μπιφτέκα ο Βαγγέλης και είπε να κάνει την αρχή πλέκοντας το εγκώμιο του δημάρχου; Καθόλου απίθανο γιατί έρχεται Τσικνοπέμπτη, οι σχάρες θα είναι αναμμένες και οι μπιφτέκες έτοιμες για γύρισμα.

Οι τελευταίοι εναπομείναντες μπιφτεκιάρηδες έχουν πάρει θέση για το γύρισμα, χωρίς το συνωστισμό του προηγούμενου διαστήματος. Οι περισσότεροι μπιφτεκιάρηδες πριν από καιρό άφησαν κατά μέρος τη σκέψη να γυρίσουν τη μπιφτέκα με το φόβο ότι θα τους κρεμάσουν κουδούνια. Λίγοι πρόθυμοι έμειναν να γυρίσουν τη μπιφτέκα, αλλά επειδή τα κουδούνια που ετοιμάστηκαν είναι πολλά, θα τα φορέσουν όλα αυτοί οι λίγοι ηρωικοί μπιφτεκιάρηδες που θα τη γυρίσουν τελικά τη μπιφτέκα.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ