Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψηφίους από παρατάξεις άλλων δήμων ψάχνει η διοίκηση Μανδαλιανού

Υποψηφίους από παρατάξεις άλλων δήμων ψάχνει η διοίκηση Μανδαλιανού

Φαίνεται πως η διοίκηση Μανδαλιανού βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, αφού ψάχνει να βρει σανίδα σωτηρίας σε παρατάξεις εκτός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού και ο δήμαρχος ψάχνουν να βάλουν στο ψηφοδέλτιό τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που όμως ακόμα και σήμερα είναι δημότες και εκλεγμένοι σ’ άλλο δήμο. Ο δήμαρχος και η διοίκησή του πιστεύουν πως αυτό τους βοηθάει και πως δεν δείχνει ότι ψάχνουν απεγνωσμένα να αναπληρώσουν τα στελέχη τους που θα αποχωρήσουν και καθώς δεν μπορούν να πάρουν κόσμο από άλλες παρατάξεις του δήμου, ψάχνουν να βρούνε και να πάρουν κόσμο από παρατάξεις άλλων δήμων.

Οι ενέργειες του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου δείχνουν πως πλέον αυτό που αναζητά απεγνωσμένα είναι να καταφέρει να μην πέσει κάτω από τα ποσοστά που έπεσε στις προηγούμενες εκλογές ο Πέτρος Σούλας ως τρίτος, ενώ ήταν εν ενεργεία δήμαρχος. Φαίνεται όμως πως ο κύριος Μανδαλιανός δεν πρόκειται να αποφύγει την πανωλεθρία στη βάση πως πλέον φαντάζει πολύ δύσκολο να ολοκληρώσει μέχρι το τέλος της θητείας του ακόμα και τη διαμόρφωση του χώρου που θα στεγαστεί το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας.

Είναι βέβαια να αναρωτιέται κανείς τι σκέφτονται αυτοί οι λίγοι που αποφασίζουν να συνταχθούν με τον κύριο Μανδαλιανό και τη διοίκησή του! Άραγε σκέφτονται πως με τη δική τους στήριξη η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να ξανακερδίσει τις εκλογές και να ολοκληρώσει τη διαμόρφωση του ΚΕΠ, που δεν κατάφερε να την ολοκληρώσει επί 16 μήνες και απ’ ότι φαίνεται δεν πρόκειται να την ολοκληρώσει ούτε σε 24 μήνες; Πραγματικά πιστεύουν ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της βόρειας Ελλάδας είναι παιχνίδι και μπορεί να μείνει στα χέρια μιας διοίκησης σαν αυτή του κυρίου Μανδαλιανού;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ