Δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου πήγε μέρα στην Τουρκία!

0
147
TEST

«Εμείς ήρθαμε μέρα γιατί είμαστε Έλληνες», έγραψε δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, απαντώντας προφανώς στις απειλές του Ερντογάν πως θα ερχόταν νύχτα για να επιτεθεί στην Ελληνική επικράτεια, ενώ σε αντίθεση η Ελλάδα έστειλε βοήθεια για την αντιμετώπιση των συνεπειών των φονικών σεισμών.

Όταν ο δημοτικός σύμβουλος τελειώσει το ανθρωπιστικό του έργο στην Τουρκία, επιστρέψει και ξεκουραστεί, ας περάσει κι από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία κάνει μαύρα μάτια να τον δει. Ας σκεφτεί την παρουσία του στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ως παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους του δήμου.

Εάν θεωρεί ο δημοτικός σύμβουλος πως η ανθρωπιά είναι κυρίως χαρακτηριστικό των Ελλήνων, ας θεωρήσει και τη συνέπεια ως κυρίως χαρακτηριστικό των Ελλήνων και ας φροντίσει να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια από εδώ και πέρα ό,τι και να κάνει, δεν πρόκειται να ισοφαρίσει τις απουσίες του με τις παρουσίες του, αφού φρόντισε μέχρι τώρα οι απουσίες του να έχουν αδιαμφισβήτητη πρωτιά έναντι των παρουσιών του.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ