Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ Προεκλογική περίοδος και το έτοιμο κτήριο του 24<sup>ου</sup> Δημοτικού Σχολείου δεν παραδίδεται!

Προεκλογική περίοδος και το έτοιμο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου δεν παραδίδεται!

0
Προεκλογική περίοδος και το έτοιμο κτήριο του 24<sup>ου</sup> Δημοτικού Σχολείου δεν παραδίδεται!

Αυτά που συμβαίνουν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με διοίκηση Μανδαλιανού είναι εκπληκτικά και πρωτοφανή!

Το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου είναι έτοιμο από την αρχή της σχολικής χρονιάς και δεν παραδίδεται μια γιατί δεν είχε σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα, την άλλη γιατί δεν λειτουργούσε το αέριο για τη θέρμανση, την τρίτη γιατί το γήπεδο του μπάσκετ μαζεύει νερά και άλλα τέτοια απίστευτα.

Διανύουμε τον 6ο μήνα της σχολικής χρονιάς, βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και αντί η κυβέρνηση και οι κυβερνητικοί βουλευτές να κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε να λυθούν τα μικροπροβλήματα του κτηρίου, να παραδοθεί και να το εγκαινιάσουν μετά βαΐων και κλάδων, δεν ασχολούνται καθόλου. Σε προεκλογική περίοδο, που οι κυβερνητικοί βουλευτές θα έπρεπε να είναι σε εγρήγορση, υπάρχει έτοιμο σχολικό κτήριο το οποίο δεν σπεύδουν να εγκαινιάσουν!!

Τους έδωσε το δικαίωμα η διοίκηση Μανδαλιανού να πιστεύουν ότι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν χρειάζεται να κάνουν ούτε τα στοιχειώδη για να πάρουν ψήφους; Προφανώς. Όταν ο αντιδήμαρχος Παιδείας λέει στους γονείς των μαθητών του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου πως είναι καλύτερα να λειτουργήσει το σχολείο την επόμενη σχολική χρονιά, αντί να εκμεταλλευτεί την προεκλογική περίοδο και να απαιτήσει το σχολικό κτήριο να παραδοθεί και να λειτουργήσει εδώ και τώρα, γιατί να νοιαστούν οι κυβερνητικοί βουλευτές;

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είναι ικανή ούτε να πιέσει προκειμένου να παραδοθεί το έτοιμο 24ο Δημοτικό Σχολείο ενώ διανύουμε προεκλογική περίοδο και η μάχη της ψήφου και των εντυπώσεων έχει ανάψει. Αυτό και μόνο αποδεικνύει τις δυνατότητες που έχει αυτή η διοίκηση και την ανύπαρκτη πρόσβασή της στην κεντρική εξουσία. Κρίμα που ορισμένοι της διοίκησης Μανδαλιανού αυτουπαρουσιάζονται και ως σπουδαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Από λόγια και φωτογραφίες η διοίκηση Μανδαλιανού άλλο τίποτα…

Κ. Τσ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ