Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε προφητείες θα διοικήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Με προφητείες θα διοικήσουν το δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Γνωστός υποστηρικτής υποψηφίου δημάρχου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προφητεία που λέει πως θα είναι έτοιμοι να μας επιτεθούν και ένας μεγάλος σεισμός θα αλλάξει τα σχέδιά τους.

Ούτε η συνεχής επιθετικότητα της Τουρκίας, ούτε οι σεισμοί στην Τουρκία χρήζουν καμίας προφητείας. Και τα δύο ξεχωριστά ή μαζί μπορεί να τα προφητεύσει κανείς χωρίς να είναι προφήτης. Μάλιστα όταν η προφητεία γίνεται για κάποια οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, είναι σίγουρο πως θα πέσει μέσα.

Προφανώς η συγκεκριμένη παράταξη, εάν δώσει η προφητεία και γίνει διοίκηση του δήμου, θα πορευτεί με προφητείες. Προφανώς για τη συγκεκριμένη παράταξη η κίνηση των γεωλογικών πλακών είναι ακόμη αντικείμενο προφητειών, ματιασμάτων και σκοτεινών δυνάμεων. Προφανώς ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει πως οι σεισμολόγοι δεν είναι χαρτορίχτρες αλλά απόφοιτοι πανεπιστημίου.

Τέλος, ο υφέρπων ενθουσιασμός για τους χιλιάδες νεκρούς από το φονικό σεισμό είναι δείγμα του χαρακτήρα του συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά και του υποψηφίου δημάρχου που τον έχει μαζί του.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ