Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς έρθει να μετρήσει η ΑΕΚ και τα δοκάρια του Αγροτικού Αστέρα…

Ας έρθει να μετρήσει η ΑΕΚ και τα δοκάρια του Αγροτικού Αστέρα…

Καθώς βλέπαμε να μετράνε τα δοκάρια του Ατρόμητου για να μη γίνει ο αγώνας λόγω του γεγονότος ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν πληρούσε τις προδιαγραφές, θυμηθήκαμε αυτά που ζήσαμε για αρκετούς μήνες με τον Αγροτικό Αστέρα.

Η ΑΕΚ θεωρεί πολύ φυσιολογικό να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά γιατί τα δοκάρια του Ατρόμητου ήταν κοντά. Στα ίδια αυτά κοντά δοκάρια θα έπαιζαν και οι δύο ομάδες και στα ίδια αυτά κοντά δοκάρια έπαιξαν πολλές άλλες ομάδες, πριν η ΑΕΚ ανακαλύψει πως τα δοκάρια είναι κοντά. Ο κανονισμός, βέβαια, λέει πως δεν μπορεί να γίνει ο αγώνας, όταν ο αγωνιστικός χώρος δεν πληροί τις προδιαγραφές.

Με βάση το νόμο Αυγενάκη και ο Αγροτικός Αστέρας θα έπρεπε να είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Δεν ήταν εγγεγραμμένος κι έτσι ο Πανδραμαϊκός προσέφυγε εναντίον του. Βέβαια στην περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα η εγγραφή στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού δεν προβλεπόταν στην προκήρυξη του πρωταθλήματος από την αρμόδια αρχή, αλλά και στην περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα ο Πανδραμαϊκός προσπάθησε να του στερήσει κάτι που είχε κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους και τελικά το κατάφερε. Ο Πανδραμαϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει ο ίδιος στα χαρτιά, αλλά κατάφερε να χάσει ο Αγροτικός Αστέρας στα χαρτιά.

Στο δια ταύτα, ας έρθει η ΑΕΚ να μετρήσει και τα δοκάρια του Αγροτικού Αστέρα, ο οποίος μετά τα όσα έγιναν την περσινή αγωνιστική χρονιά σε βάρος του, φέτος παλεύει για να μην πέσει στην παρακάτω κατηγορία. Βέβαια, η ΑΕΚ στο πολύ κοντινό παρελθόν είχε δηλώσει πως δεν προσφεύγει για να κερδίσει αγώνες στα χαρτιά, αλλά τότε δεν είχε να κερδίσει ή να χάσει κάτι από εκείνον τον αγώνα. Τώρα αυτός ο αγώνας μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου αισθανόμαστε καλά τι ακριβώς κάνει η ΑΕΚ γιατί το ζήσαμε πέρυσι από όσα έγιναν σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα. Επίδειξη αθλητικού πνεύματος και μαθήματα στους νέους αθλητές πώς μπορούν να κερδηθούν αγώνες χωρίς κόπο.

Νάκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ