Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα πρωτεία στις απουσίες από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αδιαμφισβήτητα!

Τα πρωτεία στις απουσίες από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αδιαμφισβήτητα!

Μάχη φαίνεται πως θα δοθεί ακόμα και μεταξύ των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το ποιος παρενέβη για να λυθεί το τάδε ή το δείνα πρόβλημα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

«Ντροπή», θα φωνάζει ο τάδε υποψήφιος για τη δείνα υποψήφια, «που προσπαθεί να καπηλευτεί μία καθαρά δική μου επιτυχία στην οποία έφτασα μαζί με τον αρχηγό μου με πολλούς κόπους, με πολλές προσπάθειες και με πολλές θυσίες».

«Αίσχος», θα φωνάζει άλλος υποψήφιος για άλλον υποψήφιο, «γιατί εγώ ήμουν που ασχολήθηκα με τα συγκεκριμένο θέμα, εξαιτίας μου ευεργετήθηκε ο δήμος και τώρα ο άλλος προσπαθεί να μου κλέψει τη δόξα παρουσιάζοντας το δικό μου κατόρθωμα ως δικό του».

Θα έχουμε, λοιπόν, στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές και τέτοια φαινόμενα, όμως το αδιαμφησβήτητο γεγονός είναι η παρουσία του καθενός στα κοινά. Ποιος ήταν παρών με την κατάθεση της γνώμης του και με τις πράξεις του και ποιος εμφανίζεται ως κομήτης παραμονές των εκλογών είναι κάτι που μπορεί να μετρηθεί.

Αυτό όμως που είναι εντελώς αδιαμφισβήτητο και μπορεί να μετρηθεί και να ζυγιστεί χωρίς κανένας κακεντρεχής να μπορεί να αμφισβητήσει αυτού του είδους τα πρωτεία, είναι οι απουσίες από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου όπου μία συν μία απουσία κάνουν δύο, δύο συν δύο απουσίες κάνουν τέσσερα, τέσσερις συν τέσσερις απουσίες κάνουν οκτώ κ.ο.κ. Τα συγκεκριμένα πρωτεία δεν θα μπορέσει να τα αμφισβητήσει κανένας.

Γ. Χαρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ