Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠερί νοικοκυρέματος του δήμου που ευαγγελίζεται η διοίκηση Μανδαλιανού

Περί νοικοκυρέματος του δήμου που ευαγγελίζεται η διοίκηση Μανδαλιανού

Αυτή η ιστορία περί νοικοκυρέματος του δήμου που ευαγγελίζεται η διοίκηση Μανδαλιανού και που ο κύριος εκφραστής της είναι ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Χρήστος Ταξίδης, δημιουργεί έναν κλαυσίγελο σε όσους παρακολουθούν τα του δήμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού θέλει να βάλει σε τάξη το δήμο και τα οικονομικά του στερώντας δημοτικούς χώρους από τους πολιτιστικούς συλλόγους, την ίδια στιγμή που πριν λίγους μήνες εισηγήθηκε την ανταλλαγή δύο διαμερισμάτων του δήμου κάτω από την περιφερειακή οδό με δύο καταστήματα ιδιώτη άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Τότε μεγάλο τμήμα της αντιπολίτευσης είχε αντιδράσει λέγοντας πως τα δημοτικά διαμερίσματα κάτω από την περιφερειακή οδό έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από τα καταστήματα άνωθεν της περιφερειακής οδού και ζήτησε από τη διοίκηση να εκτιμηθούν από εμπειρογνώμονα. Λίγες ημέρες αργότερα η διοίκηση του δήμου επανέφερε το ζήτημα χωρίς και πάλι να την συνοδεύει από εκτίμηση εμπειρογνώμονα. Η διοίκηση Μανδαλιανού αναγκάστηκε κάτω από τις έντονες αντιδράσεις τμήματος της αντιπολίτευσης να αποσύρει τελικά το θέμα. Για την ακρίβεια ο δήμαρχος ήταν αυτός πήρε την πρωτοβουλία να αποσυρθεί το θέμα, αφού ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν υποχωρούσε.

Δεν θυμόμαστε τότε να ακούστηκαν από την πλευρά της διοίκησης αυτές οι ιστορίες περί νοικοκυρέματος. Αυτά για να γνωρίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι ότι το νοικοκύρεμα αυτού του δήμου ξεκινάει από εκείνους και τελειώνει σ’ εκείνους.

Δημ. Θ.

Οι φορείς φταίνε και για τον ήχο του Δημοτικού Συμβουλίου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ