Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Πετρίδης είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει πετύχει η διοίκηση...

Ο κύριος Πετρίδης είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει πετύχει η διοίκηση Μανδαλιανού…

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Παναγιώτης Πετρίδης, ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr δήλωσε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«Είμαι ευχαριστημένος απ’ αυτά που έχουμε πετύχει, αλλά είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ακόμη στο μέλλον. Έχουν δρομολογηθεί πολλές διαδικασίες έτσι ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε το δήμο μας σε τροχιά ανάπτυξης».

Δύο έργα είχε να κάνει απολύτως μόνη της η διοίκηση της οποίας είναι ειδικός συνεργάτης ο κύριος Πετρίδης και με την οποία ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έπρεπε να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό και να διαμορφώσει το χώρο στην Πολεοδομία Ευόσμου για να στεγαστεί το ΚΕΠ που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος, το οποίο υπέστη έξωση από ολιγωρία της διοίκησης Μανδαλιανού.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έχει κάνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ποια είναι αυτά τα πολλά που έχει πετύχει η διοίκηση της οποίας είναι μέλος ο κύριος Πετρίδης, που τα βλέπει εκείνος και δεν τα βλέπουμε εμείς; Μήπως εννοεί τις εκθέσεις ιδεών και κάτι ζωγραφιές, γιατί μακέτες δεν τις λες, για τις οδούς 25ης Μαρτίου, Ακαδήμου και άλλες;

Ποιες είναι οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί για να μπει ο δήμος σε τροχιά ανάπτυξης; Ο ανάδοχος που μπήκε να διαμορφώσει το χώρο που θα στεγαστεί το ΚΕΠ και ο κανένας που δεν μπήκε για να επισκευάσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας;

Δεν είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν στο μέλλον. Πρέπει όλα να γίνουν στο μέλλον γιατί η διοίκηση, στην οποία συμμετέχει ο κύριος Πετρίδης, έκανε μόνο ασφαλτοστρώσεις, αγόρασε κάδους απορριμμάτων και απορριμματοφόρα και αποκατέστησε τις ζημιές που υπέστη το άγαλμα του Παύλου Μελά. Όλα τα άλλα έμειναν για να γίνουν μετά. Μάλιστα, σε περίπτωση που η «Νέα Πνοή» καταφέρει να πείσει τον κόσμο πως πράσινα άλογα καλπάζουν στις πράσινες διαδρομές που έφτιαξε και ο κόσμος την ξαναψηφίσει, μετά από πέντε χρόνια στην επόμενη προεκλογική περίοδο, το πιο πιθανό είναι να διαλαλεί η διοίκηση Μανδαλιανού πως ήταν τόσο μεγάλη η καταστροφή που υπήρχε στο δήμο όταν εκλέχτηκε που δεν φτάνουν ούτε δύο θητείες για να φανεί το έργο της και να ζητάει και τρίτη θητεία.

Κιμ. Ο.

Χαρμόσυνα νέα για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου!
Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού παλεύουν για το Ειδικό Σχολείο…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ