Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝέα βολή Μανδαλιανού στη διοίκηση Λαφαζανίδη για τη Διαλογή

Νέα βολή Μανδαλιανού στη διοίκηση Λαφαζανίδη για τη Διαλογή

Με τον παρακάτω τρόπο ξεκίνησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, την τοποθέτησή του για τα προβλήματα της περιοχής της Διαλογής, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Φεβρουαρίου 2023:

«Δυστυχώς η Διαλογή είναι μια περιοχή η οποία είναι τελευταία στην κατάταξη της όποιας διοίκησης κι εμείς πιθανώς φανήκαμε ανεπαρκείς σε πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να γίνουν».

Μετά την τοποθέτηση του δημάρχου, ζήτησε επιτακτικά και πήρε το λόγο ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης για να πει πως δεν θα ζητούσε το λόγο εάν ο δήμαρχος δεν αναφερόταν στις προηγούμενες διοικήσεις και για να τονίσει ότι η διοίκησή του δεν έδειξε δευτερεύοντα ζήλο για την περιοχή της Διαλογής, αλλά πρωτεύοντα, προχωρώντας σε μικρές παρεμβάσεις για να λύσει προσωρινά τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής.

Ο κύριος Λαφαζανίδης είπε κι άλλα, σχετικά με το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο που πρέπει να γίνει προκειμένου να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής της Διαλογής, αλλά αυτά είναι αντικείμενο άλλου άρθρου. Στο παρόν κείμενο θα μείνουμε στην ακόμα μία βολή του κυρίου Κλεάνθη Μανδαλιανού στη διοίκηση Λαφαζανίδη, αυτήν τη φορά για τα προβλήματα της περιοχής της Διαλογής.

Τελικά, με τόσο σκληρή κριτική που ασκεί ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός στις προηγούμενες διοικήσεις, μεταξύ αυτών και στη διοίκηση Λαφαζανίδη, πώς συμπορεύεται με τον κύριο Στάθη Λαφαζανίδη και την ομάδα του; Τη μια τον κατηγορεί για τη συντήρηση των σχολείων, την άλλη για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, την τρίτη γιατί είχε τελευταία στις προτεραιότητές του την περιοχή της Διαλογής. Πώς συμπορεύεται μαζί του; Πάνω απ’ όλα, πώς ζητάει την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσει να συνδιοικεί με έναν άνθρωπο που συνεχώς του χρεώνει τα προβλήματα του δήμου; Ο κύριος Λαφαζανίδης ήταν δήμαρχος του ενιαίου δήμου Κορδελιού Ευόσμου για μία θητεία και δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού για τρεις θητείες.

Αυτό που συμβαίνει με τη διοίκηση Μανδαλιανού είναι πρωτοφανές. Ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλον για τα προβλήματα του δήμου και ζητούν την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσουν να διοικούν και να συνεχίσουν να ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλο και με αυτόν τον τρόπο να δικαιολογούν το γεγονός ότι σήμερα δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα. Πραγματικά οι δημότες ζούνε μια απίστευτη κατάσταση με μια απίστευτη και τραγική διοίκηση.

Κιμ. Ο.

Αυτό που βλέπουμε στη Διαλογή είναι επίδειξη πρωτεύοντα ζήλου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ