Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Χρήστος Αντίνου κατηγόρησε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για υφαρπαγή ψήφων

Ο Χρήστος Αντίνου κατηγόρησε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για υφαρπαγή ψήφων

Για υφαρπαγή ψήφων κατηγόρησε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου το δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανό, στην εκπομπή «Οι Απέναντι» στο Atlas tv και στους δημοσιογράφους Σταύρο Οραήλογλου και Χρήστο Τσαλικίδη.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν μια νέα διοίκηση θα επαναπροσδιόριζε τη σχέση της με τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο κύριος Αντίνου απάντησε πως τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και μπορεί να διαρκέσει ώρες. Το πιο άσχημο, τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος, είναι το γεγονός ότι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός υφάρπαξε την ψήφο των πολιτών με το πρόσχημα ότι είναι γιατρός και ότι θα κάνει κάτι για τη ρύπανση, αλλά δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Ο Χρήστος Αντίνου υπογράμμισε το γεγονός ότι επί έξι περίπου μήνες ο Σταθμός Μέτρησης της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Κορδελιού δεν έδινε στοιχεία για τα αιωρούμενα σωματίδια PM10 και η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε καμία ενέργεια και δεν ενόχλησε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, προκειμένου να ενημερωθεί για το λόγο που δεν δίνονταν αποτελέσματα.

«Δεν μπορεί ο δήμαρχος να μας λέει ότι είναι υποκειμενική η μυρωδιά και η μύτη σας και ότι νομίζει πως δεν μυρίζει πια, ενώ η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από τη στιγμή που ανέλαβε. Κι αυτό το αντιλαμβάνονται όσοι επισκέπτονται την κοινότητα του Ελευθερίου Κορδελιού. Γιατί μυρίζει για ώρες. Ειδικά οι νυχτερινές ώρες είναι τραγικές. Δεν μπορείς να βγεις έξω από το σπίτι σου», ολοκλήρωσε την αναφορά του στη ρύπανση ο Χρήστος Αντίνου.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ