Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑντάλλαξαν φιλιά οι κύριοι Μαγόπουλος και Καϊτετζίδης;

Αντάλλαξαν φιλιά οι κύριοι Μαγόπουλος και Καϊτετζίδης;

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, αναρωτήθηκε, με σχόλιό του στο facebook, τι έγινε στη συνάντηση των κυρίων Μαγόπουλου και Καϊτετζίδη και αν αντάλλαξαν φιλιά.

Προφανώς ο κύριος Καμαρινός, με αυτόν τον σκωπτικό τρόπο, ρωτάει εάν ο κύριος Καϊτετζίδης έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που είχε θέσει ο κύριος Μαγόπουλος μέσω της «Αγκίδας» και για τα οποία ερωτήματα είχε κάνει σχόλιο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Αυτό που καταλαβαίνουμε εμείς από τη δήλωση του κυρίου Μαγόπουλου είναι πως ο κύριος Καϊτετζίδης τού εξήγησε τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να φύγει από την παράταξη Ζυγά και να πάει στην παράταξη Αλεξανδρίδη και ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα αναφερθεί σ’ αυτές τις ενέργειες δημόσια.

Η συνέντευξη στη EURO τηλεόραση δεν ήταν δημόσια τοποθέτηση αλλά ιδιωτική κι έτσι θα χρειαστεί δημόσια τοποθέτηση για να εξηγήσει ο κύριος Καϊτετζίδης γιατί έφυγε και πώς έφυγε από την παράταξη του κυρίου Ζυγά και γιατί κατέληξε και πώς κατέληξε στην παράταξη του κυρίου Αλεξανδρίδη. Δηλαδή, υπάρχουν κι άλλα από αυτά που είπε στη EURO τηλεόραση και δεν πρόλαβε να τα πει, οπότε θα χρειαστεί μία εκπομπή ακόμα;! Από τι θα εξαρτηθεί το πότε θα πει αυτά τα επιπλέον πράγματα, αν τελικά τα πει;

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ