Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«“Αποτυχημένος δήμαρχος” ο Μανδαλιανός αν δεν επανεκλεγεί, όπως ο Λαφαζανίδης»

«“Αποτυχημένος δήμαρχος” ο Μανδαλιανός αν δεν επανεκλεγεί, όπως ο Λαφαζανίδης»

Σ’ ένα πολύ δηκτικό άρθρο ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Φάνης Παπαδόπουλος γράφει στην ενημερωτική ιστοσελίδα politispress.gr πως ο πατέρας του δημάρχου και πρώην αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Μανδαλιανός έχει αναλάβει και πάλι τον προεκλογικό αγώνα του γιου του, αλλά διακατέχεται από μεγάλη ανησυχία γιατί αντιμετωπίζει δυσκολία στη στελέχωση του ψηφοδελτίου.

Ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει την αποτυχημένη προσπάθεια του Αλέξανδρου Μανδαλιανού όταν κατήλθε ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά και τις μετέπειτα αποτυχημένες προσπάθειές του να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με διάφορες παρατάξεις.

Ο Φάνης Παπαδόπουλος συνεχίζει γράφοντας πως τη χαρά να γραφτεί στην τοπική κοινωνία το όνομα Μανδαλιανός Δήμαρχος, την έδωσε στον Αλέξανδρο Μανδαλιανό ο γιος του, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί «γιατί αν δεν καταφέρει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός να επανεκλεγεί τότε το όνομα θα περάσει στην ιστορία ως “αποτυχημένος δήμαρχος“, όπως έγινε και με τον Ευστάθιο Λαφαζανίδη που την περίοδο 2010-2014 είχε διοικήσει τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, έχοντας αντιδήμαρχο τον πατέρα του σημερινού δημάρχου».

Ο δημοσιογράφος ολοκληρώνει το άρθρο του γράφοντας πως «Θα δούμε λοιπόν αν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών (ότι θα υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές είναι το μόνο σίγουρο), ο Κλεάνθης Μανδαλιανός θα περάσει και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, με αντίπαλο την κ. Μανούκα η οποία φαίνεται ως τώρα, να κάνει περίπατο και να περνάει άνετα στο 2ο γύρο».

Δύο είναι οι σημαντικές επισημάνσεις του Φάνη Παπαδόπουλου. Η μία είναι πως η Μαρία Μανούκα περνάει στο 2ο γύρο κάνοντας περίπατο. Η άλλη είναι πως ο Στάθης Λαφαζανίδης πέρασε στην ιστορία ως «αποτυχημένος δήμαρχος» επειδή δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η επισήμανση του κυρίου Παπαδόπουλου έχει την αξία της γιατί ήταν εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Στάθη Λαφαζανίδη την περίοδο 2010-2014 και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης σ’ εκείνην τη θητεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ