Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈχουν έρθει τα χρήματα για έργα στο ταμείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Έχουν έρθει τα χρήματα για έργα στο ταμείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;

Μπορεί η διοίκηση Μανδαλιανού να μην έχει κάνει τίποτα εκτός από ασφαλτοστρώσεις και ανανέωση των κάδων απορριμμάτων, αλλά έχει φέρει χρήματα στο ταμείο του δήμου για να γίνουν έργα.

Δυστυχώς η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έκανε απολογισμό έργων προκειμένου να ενημερώσει για ποια έργα έχουν έρθει χρήματα στο ταμείο του δήμου, πότε θα αρχίσουν αυτά τα έργα και πότε θα τελειώσουν. Ακούμε λοιπόν τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστα Σωτηράκη, να φωνάζει με όλη τη δύναμη της φωνής του ότι η διοίκησή του έχει βάλει ήδη στο ταμείο του δήμου χρήματα για έργα, αλλά δεν ξέρουμε ποια είναι αυτά τα έργα και γιατί δεν αρχίζει η υλοποίησή τους.

Είναι σίγουρο πως κάποιοι συμπολίτες μας πιστεύουν πως το ταμείο του δήμου γέμισε με χρήματα για να γίνουν έργα, αφού το λέει ο κύριος Σωτηράκης και άλλα στελέχη της διοίκησης. Η αλήθεια είναι ότι κοντεύουμε να τον πιστέψουμε και όσοι γνωρίζουμε τα του δήμου και το πώς λειτουργούν οι χρηματοδοτήσεις. Όμως όταν μιλάει ο κύριος Σωτηράκης για χρήματα που έχουν έρθει στο ταμείο του δήμου, καλά είναι να μας πει ποια έργα είναι αυτά και πότε ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή την εισροή αυτών των χρημάτων γι’ αυτά τα έργα. Αν βρει τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και τις παρουσιάσει, ας απαντήσει γιατί δεν αρχίζουν έργα για τα οποία το κράτος ήδη έχει δώσει τα χρήματα, αφού ο μόνιμος ισχυρισμός της διοίκησης Μανδαλιανού για τις κωλυσιεργίες της είναι ότι φταίει η γραφειοκρατία του κράτους.

Αυτά τα λίγα γιατί δεν είναι δυνατόν να πάμε σε μια προεκλογική περίοδο στην οποία τα όνειρα για πράσινες διαδρομές και για πράσινα άλογα θα παρουσιάζονται ως πραγματικότητα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ