Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑκόμη ο «Δήμος Πρωταγωνιστής» δεν καλωσόρισε τον Στάθη Καϊτετζίδη

Ακόμη ο «Δήμος Πρωταγωνιστής» δεν καλωσόρισε τον Στάθη Καϊτετζίδη

Βλέπουμε στη σελίδα της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη στο facebook ότι οι αναρτήσεις έχουν σταματήσει στις 16 Ιανουαρίου 2023!

Στις 16 Ιανουαρίου 2023, η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» καλωσόρισε τον Δημήτρη Χρήστου και την παράταξή του «Κοινωνία Αξιών», φιλοξενώντας την ανακοίνωση προσχώρησης του κυρίου Χρήστου στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη. Τις προηγούμενες ημέρες υπάρχουν κι άλλα καλωσορίσματα σε άλλους υποψηφίους.

Στις 21 Ιανουαρίου 2023, προσχώρησε στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη ο Στάθης Καϊτετζίδης μαζί με το δημοτικό του συνδυασμό, όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φεραίο. Ο κύριος Καϊτετζίδης είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ζυγά και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Στη σελίδα της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής» στο facebook, οκτώ μέρες μετά από τη συνέντευξή του, δεν τον έχουν καλωσορίσει!!

Δεν θα αποδεχτεί η παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» την προσχώρηση του κυρίου Καϊτετζίδη; Ή μήπως περιμένει το video με τα όσα είπε ο κύριος Καϊτετζίδης στη EURO τηλεόραση, προκειμένου να το δημοσιεύσει στο facebook μαζί με τα καλωσορίσματα; Αν η παράταξη Αλεξανδρίδη περιμένει το video, μπορεί να το βρει από το κανάλι της EURO τηλεόρασης στο youtube. Έχει δημοσιευτεί εδώ και πολλές μέρες.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ