Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνάντηση των γονέων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας

Συνάντηση των γονέων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Κορδελιού Ευόσμου Ναθαναηλίδης Λεωνίδας.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας ενημέρωσε πως το καινούργιο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου δεν παραδίδεται γιατί γίνεται προσπάθεια να εντοπιστεί πρόβλημα που υπάρχει με τον λέβητα του αερίου. Επίσης τόνισε πως πριν παραδοθεί το κτήριο θα πρέπει να βαφτούν οι τοίχοι για να καθαρίσουν από τα συνθήματα που γράφτηκαν και επίσης θα πρέπει να επιδιορθωθούν οι κλίσεις στο γήπεδο του μπάσκετ ώστε να μην μαζεύει νερό. Ο κύριος Σταυρίδης δεν έδωσε ημερομηνία για την παράδοση και λειτουργία του κτηρίου, ενώ υπογράμμισε πως κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια και πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις για να παραδοθεί και να λειτουργήσει το σχολικό κτήριο.

Από την πλευρά τους τόσο οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων του σχολείου όσο και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων τόνισαν πως το σχολείο είναι εδώ και ένα περίπου χρόνο έτοιμο, αλλά για διάφορους λόγους δεν παραδίδεται στους μαθητές, αναφέρθηκαν στις απαράδεκτες προσπάθειες της διοίκησης του δήμου να συστεγάσει το 24ο και το 19ο Δημοτικά Σχολεία Ευόσμου και τις παλινωδίες σ’ αυτήν τη διαδικασία καθώς ο δήμαρχος είπε στην αρχή πως θα προχωρήσει στη συστέγαση με δική του απόφαση αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη και κατόπιν «πέταξε το μπαλάκι» πρώτα στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και έπειτα στο Υπουργείο Παιδείας, ενώ επεσήμαναν πως η διοίκηση του δήμου δεν προχώρησε εγκαίρως στις εργασίες διάνοιξης του δρόμου της κεντρικής εισόδου του σχολείου, ο οποίος θα έπρεπε να ήταν ήδη έτοιμος.

Σε αναμονή λοιπόν για την παράδοση του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, το οποίο, με βάση τις εξελίξεις, τείνει να αναβαθμιστεί από πολύπαθο σε μαρτυρικό!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ