Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυγχαρητήριο μήνυμα του Κάρλες Πουτζδεμόν στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη...

Συγχαρητήριο μήνυμα του Κάρλες Πουτζδεμόν στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη…

Ο Κάρλες Πουτζδεμόν, ηγέτης του κινήματος για την αυτονομία της Καταλονίας, απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στον υποψήφιο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη για την ένταξη του Στάθη Καϊτετζίδη στο ψηφοδέλτιό του. Το μήνυμα του Κάρλες Πουτζδεμόν είναι το παρακάτω:

«Αγαπητέ Λευτέρη Αλεξανδρίδη, θερμά συγχαρητήρια για την ένταξη στο ψηφοδέλτιό σου του Στάθη Καϊτετζίδη, ηγέτη του κινήματος για την αυτονομία του Ελευθερίου Κορδελιού. Η ένταξη του Στάθη Καϊτετζίδη στο ψηφοδέλτιό σου φανερώνει την προσήλωσή σου στη βασική αρχή του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεσή τους.

Αγαπητέ Λευτέρη Αλεξανδρίδη, πιστεύω πως η πρώτη σου ενέργεια ως δήμαρχος θα είναι η διοργάνωση δημοψηφίσματος, με βάση το δικαίωμα που σου δίνει ο νόμος, σχετικά με την αυτονομία του Ελευθερίου Κορδελιού και την απόσχισή του από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Είμαι πεπεισμένος πως την απόφαση του δημοψηφίσματος δεν θα την πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων, αλλά θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά να εφαρμοστεί.

Ζήτω ο αγώνας μου για την αυτονομία της Καταλονίας, ζήτω ο αγώνας του Στάθη Καϊτετζίδη για την αυτονομία του Ελευθερίου Κορδελιού.

Με θερμούς αυτονομιστικούς χαιρετισμούς

Κάρλες Πουτζδεμόν»

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ1. Το άρθρο είναι σκωπτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ