Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι τα θέλουμε τα ΚΕΠ και τα πάρκινγκ αφού έχουμε καινούργιους κάδους...

Τι τα θέλουμε τα ΚΕΠ και τα πάρκινγκ αφού έχουμε καινούργιους κάδους σκουπιδιών;

Συνεπής η διοίκηση Μανδαλιανού στη δέσμευσή της να βελτιώσει την εικόνα του δήμου μας και την καθαριότητα στην πόλη, πρόσθεσε 1.800 νέους μεταλλικούς και πλαστικούς κάδους στο κέντρο και τις γειτονιές του Κορδελιού και του Ευόσμου.

Η διοίκηση Μανδαλιανού, με τον δήμαρχο επικεφαλής, πανηγυρίζει για τους 1.800 νέους μεταλλικούς κάδους σκουπιδιών στο κέντρο και τις γειτονιές του δήμου. Μετά τους πανηγυρισμούς για τις ασφαλτοστρώσεις, πανηγυρίζει και για τους κάδους των σκουπιδιών. Η μόνη διαφορά στους πανηγυρισμούς είναι ότι τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού φωτογραφίζονται πάνω από τις φρέσκες ασφάλτους, αλλά δεν φωτογραφήθηκαν μαζί με τους φρέσκους κάδους σκουπιδιών.

Η παράταξη Μανδαλιανού, με πρώτο το δήμαρχο, πανηγυρίζει μετά από τρεισήμισι χρόνια στη διοίκηση του δήμου γιατί κάνει τα αυτονόητα, γιατί στρώνει ασφάλτους και αντικαθιστά τους παλιούς κάδους απορριμμάτων με νέους. Μέχρι στιγμής δεν έχει πανηγυρίσει για την αποκομιδή των σκουπιδιών. Καιρός είναι να το κάνει κι αυτό.

Τώρα πια με 1.800 νέους κάδους σκουπιδιών, τι να τα κάνουμε το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου και το υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας του Κορδελιού; Εάν θέλουμε να εξυπηρετηθούμε στο ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας, θα μπαίνουμε μέσα σ’ έναν καινούργιο κάδο σκουπιδιών. Όταν θέλουμε να παρκάρουμε το αυτοκίνητό μας στο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας, θα το ρίχνουμε μέσα σ’ έναν καινούργιο κάδο σκουπιδιών.

Όταν πάλι θα μας πνίγει η δυσοσμία, θα μπαίνουμε μέσα σ’ έναν καινούργιο κάδο σκουπιδιών για να προφυλαχτούμε από αυτήν.

Κιμ. Ο.

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δίνουμε τη μάχη της καθαριότητας με επιμονή, υπομονή και σχέδιο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ