Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Με Κουβά και με Λεκάνη» αντί «Με Ήθος και με Όραμα»

«Με Κουβά και με Λεκάνη» αντί «Με Ήθος και με Όραμα»

Πολύ αισιόδοξοι είναι ορισμένο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Υπάρχει κόσμος στο δήμο που περιμένει από τη διοίκηση των απλωμένων κουβάδων μέσα στο δημαρχείο να ανοίξει το ΚΕΠ, να λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ, να παραλάβει το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου και να κάνει μελέτες για σχολεία.

Αυτή η διοίκηση του δήμου το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απλώσει στην επόμενη βροχόπτωση δέκα κουβάδες στο φουαγιέ του δημαρχείου, αντί για επτά που άπλωσε χθες. Ίσως να κάνει μια αναμόρφωση προϋπολογισμού για να αγοράσει μπόλικους κουβάδες και μπόλικες λεκάνες, προκειμένου να τα απλώσει και σε άλλα δημοτικά κτήρια.

Ένας από τους λόγους που δεν λειτουργεί το πάρκινγκ του Κορδελιού είναι το γεγονός πως παίρνει νερά, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να ξηλωθεί το πάρκο από πάνω του, να φτιαχτεί η οροφή του και να ξαναγίνει το πάρκο. Γιατί όμως να γίνει τόσος κόπος και να χαθούν τόσα χρήματα αφού η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να λύσει το πρόβλημα με κουβάδες και με λεκάνες που θα μαζεύουν τα νερά;

Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να φρεσκάρει το σύνθημα με το οποίο θα κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και αντί του συνθήματος «Με Ήθος και με Όραμα», που χρησιμοποίησε στις προηγούμενες εκλογές, να χρησιμοποιήσει το σύνθημα «Με Κουβά και με Λεκάνη».

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ