Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ' όνομα»

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ’ όνομα»

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ’ όνομα».

Με τον παραπάνω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος του Ευόσμου Πέτρος Λεμπετλής το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «“Σουλόμετρο” στη σύγκριση των συνδυασμών Αλεξανδρίδη και Μανούκα».

Σαφώς και δεν πρέπει να αφήσεις να σου βγει το όνομα, σαφώς και δεν γίνεται να χρειάζονται πολλά βιβλία απουσιών για να καταγραφούν οι απουσίες σου από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Όσον αφορά τις διάφορες ιστορίες που κυκλοφορούν  για κάποιους δημοτικούς συμβούλους πως δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις μέσω διαδικτύου, κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορονοϊού, γιατί δεν γνωρίζουν να χειρίζονται τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπάρχουν δύο απαντήσεις:

1.Εάν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών για να συμβάλουμε στη λειτουργία των οργάνων στα οποία συμμετέχουμε, ώστε να στηρίξουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς, τότε παραιτούμαστε.

2.Υπήρχε και η επιλογή της τηλεφωνικής συμμετοχής στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν χρειαζόταν γνώση της λειτουργίας ηλεκτρονικών συσκευών.

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ