Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου την ανάρτηση στο facebook του Γενικού Γραμματέα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Ισαάκ Ξανθόπουλου με τίτλο «Δίκαιες και διαφανείς δημοτικές εκλογές;»:

«Ισαάκ ποιος σας περιορίζει να κάνετε τη διαφήμιση σας και να κάνετε χορηγούμενες; Απευθυνθείτε στο τμήμα διαφημίσεων οποιουδήποτε σάιτ και δεν νομίζω να σας το αρνηθεί.

Βέβαια οι πολίτες πρέπει να μάθουν πως μεθοδευμένα χρησιμοποιήσατε το σάιτ του δήμου αυτά τα 3,5 χρόνια για να περνάτε τις παραταξιάκες σας απόψεις και διαβάλλοντας την αντιπολίτευση, ακόμα και με ψεύτικα προφίλ από τους συνεργάτες σας.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τον Παπαϊωάνου που από το πρωί ως το βράδυ έβριζε με τον ποιο χυδαίο τρόπο τον Καμαρινό.

Γι’ αυτό Ισαάκ μου στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Φτιάξτε πρώτα αυτό το γραφείο της αντιπολίτευσης που σε ένα μήνα θα λυνόταν το θέμα και φτάσαμε 3,5 χρόνια μετά και ακόμα μας κοροϊδεύετε και μετά κάνετε αναρτήσεις ηθικής .

Δεν θα το συνεχίσω άλλο, γιατί ξέρεις ότι τρέφω μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο σου. Για οτιδήποτε άλλο είμαι ανοιχτός και για κατ’ ιδίαν συζήτηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ