Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠοιος πληρώνει τις χορηγούμενες διαφημίσεις υποψηφίου δημάρχου;

Ποιος πληρώνει τις χορηγούμενες διαφημίσεις υποψηφίου δημάρχου;

Ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Ισαάκ Ξανθόπουλος με ανάρτησή του στο facebook επισήμανε ότι πρέπει να γνωρίζουμε γιατί βλέπουμε ως χρήστες του facebook  μια χορηγούμενη πολιτική διαφήμιση σε μια ενημερωτική ιστοσελίδα, ποιος την πλήρωσε και πόσο την πλήρωσε. Επίσης, κατά τον κύριο Ξανθόπουλο, αν η χορηγούμενη διαφήμιση δεν είναι από το πρόσωπο που κατεβαίνει υποψήφιος/α πρέπει να γνωρίζουμε τι συνδέει την πολιτική  διαφήμιση με αυτόν/ήν που την πληρώνει.

Γιατί κατά τη γνώμη του κυρίου Ξανθόπουλου πρέπει να γνωρίζουμε; Διότι αν τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε τότε μοιάζει να είμαστε αιχμάλωτοι του όποιου/όποιας έχει χρήματα και ως εκ τούτου οι εκλογές μόνο δίκαιες και διαφανείς δεν θα είναι.

Πραγματικά είναι απίστευτα αυτά που διαβάζουμε από τους εκπροσώπους μιας διοίκησης η οποία χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σαν να ήταν η ιστοσελίδα της παράταξής τους. Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έφτασε να δημοσιεύει άρθρα γνώμης κατά της αντιπολίτευσης, τα οποία, παρά την παρέμβαση της αντιπολίτευσης, ο κύριος δήμαρχος αρνήθηκε να αποσύρει.

Δίκαιες και διαφανείς εκλογές ζητάει ο κύριος Ξανθόπουλος. Πώς όμως; Με την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μετατρέπεται σε ιστοσελίδα της «Νέας Πνοής»; Τέτοια διαφάνεια και δικαιοσύνη ζητάει ο κύριος Ξανθόπουλος;

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ