Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΚΑ: «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΟΥΚΑ: «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Με αφορμή συνάντηση εργασίας που είχε με τα μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα, για την κατάρτιση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού της, η υποψήφια Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου», κυρία Μαρία Μανούκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα μέλη του συνδυασμού “Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου” είμαστε η δύναμη της αλλαγής που φέρνει την απαλλαγή του Δήμου μας από τις δυνάμεις της αδράνειας, της παθητικότητας, της μοιρολατρίας και της στασιμότητας.

Αποτελώντας ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας όπου δραστηριοποιούμαστε οικογενειακά και επαγγελματικά και εκφράζοντας τις αγωνίες αλλά και τις ανησυχίες των συνδημοτών μας, πρεσβεύουμε το δημιουργικό νέο που έρχεται να αλλάξει τις παθογένειες δεκαετιών και αντιπροσωπεύουμε το ήθος, την ειλικρίνεια και την εργατικότητα. Αυτό είναι το τρίπτυχο των αρχών και των αξιών που μας διέπουν, παρακινώντας μας να κάνουμε το βήμα μπροστά. Άλλωστε, προερχόμαστε από την κοινωνία, αυτήν υπηρετούμε, αυτήν θέλουμε να βοηθήσουμε να διαμορφώσει το αύριο με όρους προόδου, εξέλιξης και ευημερίας.

Ζητάμε από τους συνδημότες μας να δώσουν τη δύναμη στον συνδυασμό μας να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Να μετουσιώσουμε σε πράξεις τα όνειρά τους ώστε να απολαύσουν τις καλύτερες ημέρες που δικαιούνται και τους αξίζουν.

Δεν αρκεί να λέμε ότι ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Βόρειας Ελλάδας. Πρέπει να τον κάνουμε πρώτο Δήμο στις καρδιές μας και Δήμο παράδειγμα προς μίμηση σε όλη τη χώρα.

Μπορούμε! Θα το καταφέρουμε!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ