Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Η Μαρία Μανούκα πολιτεύεται με στόχο να φέρει την πολιτική αλλαγή»

«Η Μαρία Μανούκα πολιτεύεται με στόχο να φέρει την πολιτική αλλαγή»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Γιώργος Αντίνου τα όσα έγραψε ο Πέτρος Λεμπετλής σχετικά με το ότι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα είναι ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης:

«Σεβαστές οι απόψεις του καλού δημοσιογράφου Πέτρου Λεμπετλή όπως δημοσιεύτηκαν. Πλην, όμως, ξεκινούν από λάθος αφετηρία και καταλήγουν σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μανούκα ούτε ελέγχεται, ούτε χειραγωγείται από τον κ. Σούλα. Άλλωστε, τα “βαριά χαρτιά” του συνδυασμού του κατέληξαν στο ψηφοδέλτιο του Αλεξανδρίδη.

Επίσης, το τι έπραξε ο πρώην Δήμαρχος κρίθηκε από τους πολίτες του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Όσον αφορά στο ποιοι θα είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών (αν χρειαστεί) θα το κρίνουν οι συνδημότες μας.

Για εμένα, ο μόνος δρόμος για ένα καλύτερο αύριο στον Δήμο μας περνά από την αξιοποίηση όλων των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας. Από την συστράτευση άξιων στελεχών που προτάσσουν το συλλογικό καλό πάνω από το ατομικό συμφέρον.

Η Μαρία Μανούκα ενώνει, δεν λειτουργεί αποδομητικά και πολιτεύεται με στόχο να φέρει την πολιτική αλλαγή, μια νέα “ανάσα” που χρειάζεται ο Δήμος μας. Ένας Δήμος ο οποίος δυστυχώς παραμένει “όμηρος” μικροπολιτικών συμφερόντων, ένας Δήμος που παραμένει εγκλωβισμένος σε παλαιοκομματικές νοοτροπίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ