Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤις πολιτικές ευθύνες του Στάθη Καϊτετζίδη για το ΘΕΠΑΝ επεσήμανε ξανά ο...

Τις πολιτικές ευθύνες του Στάθη Καϊτετζίδη για το ΘΕΠΑΝ επεσήμανε ξανά ο Γιάννης Καμαρινός

Ο Γιάννης Καμαρινός αναφέρθηκε στο facebook στο σχόλιο του δημοσιογράφου Πέτρου Λεμπετλή σχετικά με το σπουδαίο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης που επρόκειτο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη και τελικά ήταν ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης.

Πριν ανακοινωθεί η συμφωνία των κυρίων Καϊτετζίδη και Αλεξανδρίδη, ο Πέτρος Λεμπετλής είχε σχολιάσει πως θα προτιμούσε να ακούσει ένα όνομα κάποιου καθαρού και ντόμπρου παιδιού, παρά κάποιο όνομα κανενός βαριδίου του παρελθόντος που σέρνει πίσω του χίλια μύρια κύματα.

Ο Γιάννης Καμαρινός, επίσης πριν ανακοινωθεί η συμπόρευση των κυρίων Καϊτετζίδη και Αλεξανδρίδη, απάντησε στον Πέτρο Λεμπετλή για το περί ποιου αυτοδιοικητικού πρόκειται και έγραψε συγκεκριμένα πως είναι «Ένας πρώην πού έχει μεγάλες πολιτικές ευθύνες για το ΘΕΠΑΝ πού συνεχίζω να ζητάω να μάθω πραγματικά τι έγινε τότε».

Ο Γιάννης Καμαρινός έχει ζητήσει πάρα πολλές φορές απαντήσεις για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ σχετικά με τις πολιτικές ευθύνες όσων ενεπλάκησαν στο θέμα -μεταξύ αυτών και του Στάθη Καϊτετζίδη-, αλλά ικανοποιητικές απαντήσεις δεν έχει πάρει από κανέναν, ούτε από τον κύριο Καϊτετζίδη.

Τα. Σ.

Και την επομένη των εκλογών, μην τον είδατε τον Παναή!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ