Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραμονή των γενεθλίων του έλαβε μεγάλο δώρο ο Νίκος Ζυγάς

Παραμονή των γενεθλίων του έλαβε μεγάλο δώρο ο Νίκος Ζυγάς

Ο Νίκος Ζυγάς, επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών», έλαβε μεγάλο δώρο την παραμονή των γενεθλίων του και μάλιστα τηλεοπτικώς!

Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» είδε τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Στάθη Καϊτετζίδη να ανακοινώνει από τη EURO τηλεόραση πως αποχωρεί από την παράταξή του για να πάει στην παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη γιατί -μέσες άκρες- η παράταξη του κυρίου Αλεξανδρίδη έχει τη δυναμική να διοικήσει για να υλοποιήσει το όραμά του, ενώ με η παράταξη του Νίκου Ζυγά δεν έχει τέτοια δυναμική.

Η ανακοίνωση του κυρίου Καϊτετζίδη ήταν ένα δώρο γενεθλίων για τον Νίκο Ζυγά που σίγουρα δεν είχε λάβει ποτέ μέχρι τώρα και σίγουρα δεν θα λάβει ξανά. Το δώρο του κυρίου Καϊτετζίδη ο κύριος Ζυγάς θα το θυμάται σε όλη του τη ζωή. Τέτοιο δώρο μάλλον δεν θα το ευχόταν ούτε στους χειρότερους εχθρούς του.

Μάλιστα το δώρο γενεθλίων του κυρίου Καϊτετζίδη στον κύριο Ζυγά καθίσταται εντελώς πρωτότυπο και ανεπανάληπτο καθώς μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία μεταξύ τους ένταση ή ρήξη και, από όσα είναι γνωστά, δεν υπήρχε και καμία ρήξη του κυρίου Καϊτετζίδη με την παράταξη ή με άλλα μέλη της παράταξης.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ