Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι της διοίκησης Μανδαλιανού τα γενέθλιά τους τα κάνουν στην ώρα τους

Οι της διοίκησης Μανδαλιανού τα γενέθλιά τους τα κάνουν στην ώρα τους

Οι της διοίκησης Μανδαλιανού δεν κάνουν κανένα έργο στην ώρα του. Δίνουν και ξαναδίνουν και ματαξαναδίνουν ημερομηνίες για την αρχή των έργων και κατόπιν για την ολοκλήρωσή τους. Για να ακριβολογούμε, ολοκλήρωση έργου, στα περίπου τρεισήμισι χρόνια της δημαρχίας τους, δεν είδαμε μέχρι τώρα.

Μπορούν να δώσουν δεκάδες ημερομηνίες ακόμα και για το πιο μικρό έργο που πρέπει να κάνουν. Δεν τηρούν ποτέ καμία ημερομηνία από αυτές που δίνουν. Τίποτα δεν το κάνουν στην ώρα του. Το μόνο πράγμα που κάνουν στην ώρα του είναι τα γενέθλιά τους.

Οι της διοίκησης Μανδαλιανού κάνουν τα γενέθλιά τους μεγαλοπρεπώς, σαν να εγκαινιάζουν έργα. Λογικό κι αυτό. Αντί να κόβουν κορδέλες, σβήνουν κεράκια. Καμαρώνουν πάνω από φρεσκοστρωμένες ασφάλτους και φρεσκοψημένες τούρτες. Είναι τα μόνα δύο πράγματα πάνω από τα οποία μπορούν να καμαρώσουν, αφού αυτά που θα μείνουν από τη θητεία τους θα είναι οι ασφαλτοστρώσεις και τα γενέθλιά τους.

Μέχρι τώρα οι της διοίκησης Μανδαλιανού δεν έχουν εντοπιστεί να σβήνουν κεράκια σε τούρτα που της λείπει ένα κομμάτι, όπως το κομμάτι που έλειπε από την ασφαλτόστρωση της οδού Ανδρομάχης εξαιτίας του παρκαρισμένου αυτοκινήτου. Όλες οι τούρτες, στις οποίες σβήνουν κεράκια, είναι ολόκληρες. Τις τούρτες τους τις προσέχουν λίγο παραπάνω από τις ασφάλτους.

Βέβαια για να ακριβολογούμε, δεν είναι απολύτως αληθινή η επισήμανση πως η παράταξη Μανδαλιανού δεν έκανε τίποτα απολύτως εκτός από το να στρώνει ασφάλτους. Μόλις τώρα αποδείξαμε πως έσβηνε και κεράκια σε τούρτες, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Η διοίκηση Μανδαλιανού έκανε μια τεράστια πρόοδο στο χώρο του δημαρχείου. Με τις προηγούμενες διοικήσεις, στο χώρο του δημαρχείου κοβόταν μόνο η βασιλόπιτα. Τώρα εκτός από τη βασιλόπιτα, στο χώρο του δημαρχείου κόβονται και τούρτες.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ