Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑνακοίνωση διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους

Ανακοίνωση διανομής προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους

Επικεφαλής Εταίρος: Π.Ε. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Εταίρος Δήμος: ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ – ΕΥΟΣΜΟΥ
Σημείο Διανομής:
 Στο Κέντρο Στήριξης Μαβίλη 6-8 με Πυθαγόρα γωνία Δήμου Εύοσμου.
Τα προϊόντα θα δοθούν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), οι οποίοι έχουν επιλέξει στην αίτηση τους να λάβουν και προϊόντα μέσω ΤΕΒΑ.

Παρακαλείστε να προσέλθετε τη Δευτέρα 23/1/2023 μέχρι και την Τετάρτη 25/1/2023 από τις 09:00 έως τη 13:00  στο Κέντρο Στήριξης Μαβίλη 6-8 του Δήμου Κορδελιού-Εύοσμου, για να παραλάβετε προϊόντα στα πλαίσια του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020”.

Κάθε αίτηση θα παραλάβει τα εξής ΝΩΠΑ προϊόντα για κάθε μέλος της αίτησης:

  1. ΒΟΕΙΟ ΚΡΕΑΣ                                        Τεμάχια 1  Βάρος 1kg
    2.    ΧΟΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ                              Τεμάχια 1  Βάρος 1kg
    3.    ΜΗΛΑ                                              Τεμάχια 2  Βάρος 4kg
    4.    ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ                                 Τεμάχια 1  Βάρος 2kg
    5.    ΠΑΤΑΤΕΣ                                         Τεμάχια 1  Βάρος 2kg

ΣΥΝΟΛΟ ΚΙΛΩΝ: 10kg

Οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του να έχει εξουσιοδότηση.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους των προϊόντων (κυρίως πολυμελών οικογενειών), απαιτείται από τους ωφελούμενους μεταφορικό μέσο, για να μεταφέρουν τα τρόφιμα που θα παραλάβουν.

Στους δικαιούχους θα σταλούν γραπτά μηνύματα τα οποία θα τους ενημερώνουν για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που πρέπει να προσέλθει ο καθένας. Παρακαλούμε να τηρηθεί αυστηρά η ημερομηνία και ώρα των μηνυμάτων προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID 19 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διανομή στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 2310558505-06.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ