Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Μας κούρασαν εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται πως ήρθε η ώρα να πάνε...

«Μας κούρασαν εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται πως ήρθε η ώρα να πάνε σπίτι τους»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Γιώργος Αντίνου το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Ποιος θα μετακομίσει μετά τις εκλογές στο Πανόραμα;», το οποίο κοινοποίησε στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο Σωτήρης Μαγόπουλος:

«Η κοινωνία, σε όλες τις βαθμίδες διοίκησης, χρειάζεται επιτέλους νέους ανθρώπους που να μπορούν να προσφέρουν με τη δράση τους, με τις “φρέσκιες” ιδέες που πρεσβεύουν και με τον τρόπο αυτόν να επιτύχουμε ως σύνολο την πολυπόθητη ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό.

Μας κούρασαν οι “σωτήρες” που χρειάζονται δυο, τρεις, τέσσερις θητείες για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Μας κούρασαν εκείνοι που κάθε φορά υπόσχονται μονότονα τα ίδια και τα ίδια, αλλά την ώρα των πράξεων αποδεικνύονται αδύναμοι και ανίκανοι να υλοποιήσουν τα βασικά. Μας κούρασαν τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα που αισθάνονται και συμπεριφέρονται ως “δεμένο” στην καρέκλα λες και τα δημόσια αξιώματα είναι προσωποπαγείς θέσεις. Μας κούρασαν εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται ότι ο “πολιτικός τους κύκλος” έχει κλείσει και πως ήρθε η (λυτρωτική για την κοινωνία) ώρα να πάνε σπίτι τους.

Ας μην ξαναδώσουμε δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία σε εκείνους που δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Ας σεβαστούμε τους εαυτούς μας και ας ονειρευτούμε τις καλύτερες ημέρες που μας αξίζουν και δικαιούμαστε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ