Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κωνσταντίνος Τσιλιγγιρίδης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Ο Κωνσταντίνος Τσιλιγγιρίδης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Την συμπόρευσή του με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Τσιλιγγιρίδης. Ολόκληρη η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

«Γεννήθηκα το 1981 και από το 1988 είμαι μόνιμος κάτοικος στο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είμαι παντρεμένος και έχω τέσσερα παιδιά.

Υπήρξα επί σειρά ετών αθλητής στο ποδόσφαιρο και στο judo σε σωματεία του δήμου Ελ. Κορδελιού Ευόσμου όπως και στον Οδυσσέα Κορδελιού. Πιστεύω στην παιδεία και στις αξίες που μας προσφέρει ο αθλητισμός και η συνεχής επιμόρφωση και για αυτό μεταξύ άλλων, παρακολουθώ επιμορφωτικά σεμινάρια πωλήσεων, διοίκησης επιχειρήσεων αλλά και ψυχολογίας.

Στον επαγγελματικό στίβο μπήκα από πολύ μικρός, από την ηλικία των 15 ετών. Έχω απασχοληθεί σε πολλές και διάφορες θέσεις στο χώρο της εστίασης και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης δύο τέτοιων χώρων. Παράλληλα, από το 2005 είμαι υπάλληλος του ΟΑΣΘ.

Έχω την πεποίθηση ότι η ενασχόληση με τα κοινά είναι υποχρέωση για όλους μας για την ουσιαστική ευημερία στον τόπο που συμβιώνουμε.

Για αυτό το λόγο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου» της οποίας ηγείται η Μαρία Μανούκα καθώς πιστεύω στο όραμά της για μια νέα δημιουργική πορεία του δήμου μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ