Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΙσπανοί κατακτητές όρμησαν στο Κορδελιό…

Ισπανοί κατακτητές όρμησαν στο Κορδελιό…

Ισπανοί κατακτητές όρμησαν στο Κορδελιό, αλλά προς το παρόν δεν προβαίνουν σε ωμότητες παρά μοιράζουν καθρεφτάκια αντιμετωπίζοντας τους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού ως ιθαγενείς.

Συγκεκριμένα οι Ισπανοί κατακτητές τάζουν στους κατοίκους του Ελευθερίου Κορδελιού πως αν γίνουν διοίκηση θα μετονομάσουν το δήμο από Κορδελιού Ευόσμου σε Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου. Ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο λες και το πρόβλημα των κατοίκων του Ελευθερίου Κορδελιού είναι αυτό.

Οι συγκεκριμένοι Ισπανοί κατακτητές δεν βρίσκονται στο Ελευθέριο Κορδελιό για πρώτη φορά. Βρίσκονται εκεί για πολλά χρόνια και έχουν ευθύνη που το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού κόντεψε να χαθεί από τα ιδιοκτησιακά στοιχεία του δήμου, έχουν ευθύνη που τεράστια περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού δόθηκε υποθήκη στο ΤΑΙΠΕΔ, έχουν ευθύνη που κάτοικοι τεράστιας περιοχής δεν μπορούσαν να πάρουν οικοδομική άδεια με την επίκληση της οδηγίας SEVESO.

Αντί να λύσουν να παραπάνω προβλήματα, τα όξυναν και τώρα μοιράζουν τοπικιστικά καθρεφτάκια για να κρύψουν τη ζημιογόνο παρουσία τους στο Κορδελιό και για να κερδίσουν ψήφους. Ας τους χαρίσουν οι κάτοικοι τα καθρεφτάκια τους και ας τους στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όπως ακριβώς τους αξίζει.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ