Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠαραδόθηκε το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου;

Παραδόθηκε το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου;

Σήμερα ολοκληρώνεται η δεύτερη εβδομάδα μαθημάτων μετά από τις εορτές των Χριστουγέννων.

Παραδόθηκε το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, όπως είχε πει ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου την προηγούμενη εβδομάδα; Τη Δευτέρα οι μαθητές του 24ου θα κάνουν μάθημα στο καινούργιο κτήριο; Αν δεν παραδόθηκε το κτήριο, πότε εκτιμά ο αντιδήμαρχος ότι θα παραδοθεί; Ας δώσει μια ημερομηνία ακόμα. Δεν πειράζει. Το μόνο που έκανε η διοίκησή του απλόχερα ήταν να μοιράζει ημερομηνίες για έργα. Ας μοιράσει μία ακόμα. Ας κάνει και μια επίθεση στην «Αγκίδα» γιατί συνεχώς ασχολείται με το κτήριο του 24ου.

Σε δύο εβδομάδες από τώρα ανοίγει το Τριώδιο. Υπάρχει περίπτωση η παράδοση του νεοανεγερθέντος κτηρίου του 24ου Δημοτικού Σχολείου να παραπεμφθεί για τα καρναβάλια; Με τόσα μασκαραλίκια γύρω από την παράδοση του κτηρίου ίσως είναι μια περίοδος που ταιριάζει, αλλά αν φτάσουν τα καρναβάλια υπάρχει φόβος να φτάσει και το Πάσχα.

Όσο για το ερώτημα του αντιδημάρχου σχετικά με το που φταίει ο δήμος στο γεγονός ότι δεν παραδίνεται το κτήριο, αφού πίεσε όλους όσους έπρεπε, η απάντηση είναι πως η διοίκηση Μανδαλιανού είτε δεν πίεσε είτε δεν πίεσε αρκετά είτε εξάντλησε τις πιέσεις σε άλλα ζητήματα. Όταν ήταν να πιέσει το υπουργείο Παιδείας για να στοιβαχτούν οι μαθητές του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, το έκανε άμεσα και αποτελεσματικά και Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας έφτασε στο δήμο σε χρόνο ρεκόρ. Η παράδοση του κτηρίου έχει γίνει της Άρτας το γεφύρι και ο αντιδήμαρχος ρωτάει που φταίει ο δήμος, κάτι που δεν θα ρωτούσε ούτε υπηρεσιακός παράγοντας. Δυστυχώς αυτή είναι η διοίκηση Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ