Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Σωκράτης Πασχαλέρης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Ο Σωκράτης Πασχαλέρης υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα

Η κοινοτικός σύμβουλος Ευόσμου Σωκράτης Πασχαλέρης, εκλεγμένος με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού, ο οποίος πρωτοστάτησε στις αντιδράσεις κοινοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης σε συμπεριφορές του προέδρου και της διοίκησης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό της Μαρίας Μανούκα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σωκράτη Πασχαλέρη είναι η παρακάτω:

«Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου του 1985 και τα τελευταία 23 χρόνια διαμένω στο δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου. Είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Από το 2006 ανήκω στην οικογένεια του ένδοξου Πυροσβεστικού Σώματος. Είμαι απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Σχολή Πυροσβεστών) και της Πυροσβεστικής Ακαδημίας (Σχολή Αρχιπυροσβεστών) και φέρω τον βαθμό του Πυρονόμου. Είμαι Αντιπρόεδρος Α’ της Ένωσης Πυροσβεστών Κέντρ. Μακεδονίας ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια κατείχα την θέση του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου.

Ο συνδυασμός στον οποίο συμμετέχω «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού Ευόσμου» με επικεφαλής την Μαρία Μανούκα αποτελεί την επιλογή που μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας σε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Επιβάλλεται η ανατροπή της υφιστάμενης προβληματικής κατάστασης, των παγιωμένων και ξεπερασμένων νοοτροπιών.

Βασικό μου μέλημα είναι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας ώστε τα αυτονόητα να πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων. Δεν υπάρχουν περιθώρια να χαθούν κι άλλες ευκαιρίες, να χαθεί επιπλέον χρόνος.

Οφείλουμε να δείξουμε εμπιστοσύνη στη νέα γενιά.

Συμμετέχω σε αυτόν τον αγώνα από βαθιά αγάπη για τον τόπο μου και ειλικρινή αγωνία για το αύριο.

Θέλω το Ελ. Κορδελιό και ο Εύοσμος να ανήκουν σε έναν Δήμο πρότυπο, δημιουργικής και ισόρροπης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς, σε έναν Δήμο που οι λέξεις μελέτη, σχεδιασμός, υλοποίηση, εμπιστοσύνη, διαφάνεια, συμμετοχή, ισονομία και ισοπολιτεία θα αποκτήσουν και πάλι το πραγματικό τους νόημα στην εφαρμογή.

Το 2019 εκλέχτηκα Σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου και θέλω να συνεχίσω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις τον μεγάλο αυτό σκοπό και με κοινή προσπάθεια μαζί με την Μαρία Μανούκα να οικοδομήσουμε τον νέο Δήμο Ελ. Κορδελιού Ευόσμου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ