Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ μαθητικός πληθυσμός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αυξήθηκε κατά 1.000 μαθητές στις...

Ο μαθητικός πληθυσμός του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αυξήθηκε κατά 1.000 μαθητές στις γιορτές!

Στα μέσα Δεκεμβρίου 2022, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση μαζί με τον Θανάση Γαρούφα, δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρο του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, είπε πως ο μαθητικός πληθυσμός του δήμου είναι 18.761 μαθητές.

Σήμερα, μέσα Ιανουαρίου τους 2023, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, προσκεκλημένος στην εκπομπή «Τα πρωινά Κορίτσια» με την Αναστασία Θυμιοπούλου και την Γωγώ Καρανίκα Απόχα στο news.makedonias.gr, είπε πως ο μαθητικός πληθυσμός του δήμου είναι 19.761. Μέσα σ’ ένα μήνα, συμπεριλαμβανομένων των εορτών των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς, ο μαθητικός πληθυσμός του δήμου αυξήθηκε κατά 1.000 μαθητές!

Αν σε κάθε συνέντευξη που δίνει ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, ο μαθητικός πληθυσμός αυξάνεται κατά 1.000 μαθητές, είτε πρέπει να αυξηθούν οι υπόγειες αίθουσες και τα κίμπο είτε πρέπει να χτίζονται νέα σχολικά κτήρια. Με διοίκηση Μανδαλιανού, η οποία δεν έχει κάνει ούτε μία μελέτη για ανέγερση σχολικών κτηρίων, είναι πιο φυσιολογικό να μπουν οι νέοι μαθητές σε υπόγεια ή σε κίμπο.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ