Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ «Αγκίδα» δεν θα σταματήσει να αναδεικνύει τα προβλήματα των σχολικών κτηρίων

Η «Αγκίδα» δεν θα σταματήσει να αναδεικνύει τα προβλήματα των σχολικών κτηρίων

Η «Αγκίδα» αναδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο μας. Το συγκεκριμένο σχολείο, στο οποίο αλλάχτηκαν πόρτες αλλά όχι τα πλαίσιά τους, όπως και τα υπόλοιπα σχολεία, έχει μεγάλα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής και συντήρησης για τα οποία είναι υπεύθυνος ο δήμος.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος είναι καλά ενημερωμένος, αφού έχει δεχθεί επανειλημμένως αιτήματα τα οποία δεν είναι προς ενημέρωσή του αλλά προς επίλυση. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι ότι η ολοκλήρωση της αντικατάστασης των πορτών και των πλαισίων του 10ου και 17ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου θα αποτελέσει έργο πνοής της επόμενης θητείας.

Όσο για την τακτική του κυρίου Σταυρίδη να ρωτάει την «Αγκίδα» για τα σημεία που ευθύνεται η διοίκησή του, τον ενημερώνουμε ότι μεταξύ της 10ης πρωινής και 12ης μεσημβρινής Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μπορούμε να κάνουμε παράδοση παραλαβή. Να μας παραδώσουν τη διοίκηση του δήμου και να τους παραδώσουμε τη διεύθυνση της «Αγκίδας» έτσι ώστε ο κύριος Σταυρίδης να μας κάνει σαν δημοσιογράφος όσες ερωτήσεις θέλει σχετικά με τη διοίκηση του δήμου.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ