Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗττήθηκε κατά κράτος ο Θανάσης Γαρούφας…

Ηττήθηκε κατά κράτος ο Θανάσης Γαρούφας…

Ο Θανάσης Γαρούφας, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρος του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσκεκλημένος μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση, νόμισε ότι θα κατατροπώσει τον αντιδήμαρχο Παιδείας.

Ο κύριος Γαρούφας πήγε στην εκπομπή αποφασισμένος να «κολλήσει στον τοίχο» και να στήσει παγίδες για να ρίξει μέσα τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, αλλά «την πάτησε». Ο κύριος Γαρούφας πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, γιατί ο αντιδήμαρχος Παιδείας «κολλούσε στον τοίχο» μόνος του τον εαυτό του και έστηνε μόνος του τις παγίδες για να πέσει μέσα.

Τέτοια απολαυστική συνέντευξη είχαμε χρόνια να δούμε. Ο κύριος Γαρούφας ηττήθηκε κατά κράτος καθώς δεν πρόλαβε ούτε στιγμή να αρθρώσει επιχείρημα για να αποδομήσει την πολιτική της διοικούσας παράταξης. Πάντα προλάβαινε και αποδομούσε την πολιτική της παράταξής του ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Παιδείας. Δεν χρειάστηκε να καταβάλει καμία προσπάθεια ο κύριος Γαρούφας για να κάνει τον αντιδήμαρχο να «βγάλει από τα ρούχα τους» τούς δημοσιογράφους. Το έκανε ο αντιδήμαρχος από μόνος του.

Η παρουσία του κυρίου Γαρούφα στην εκπομπή από την πλευρά της αντιπολίτευσης ήταν εντελώς αχρείαστη αφού ο κύριος Σταυρίδης έκανε μόνος του αντιπολίτευση στον εαυτό του και στη διοίκηση του δήμου.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ