Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αφαίρεση των πυλώνων υψηλής τάσης και το ΚΕΠ

Η αφαίρεση των πυλώνων υψηλής τάσης και το ΚΕΠ

Θυμάστε τότε που ο νυν αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, διαβεβαίωνε πως το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου, το οποίο υπέστη έξωση με ευθύνη της διοίκησης Μανδαλιανού, θα λειτουργούσε σε ένα μήνα; Πέρασαν 15 μήνες και ακόμη δεν λειτούργησε.

Τώρα, λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο κύριος Σωτηράκης ενημερώνει πως με πρωτοβουλία του Υπουργείου Ενέργειας θα αφαιρεθούν οι 14 ή 17 (άλλος αριθμός στη μια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κι άλλος στην άλλη) πυλώνες μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης και θα υπογειοποιηθούν τα καλώδια.

Μακάρι. Από το στόμα του και στου Θεού το αφτί, αλλά πρώτα πρέπει να υπογραφεί μνημόνιο μεταξύ ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΗΕ, ΥΠΕΝ και δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Πότε θα υπογραφεί; Τώρα στα κοντά ή πρέπει πρώτα να επανεκλεγεί η διοίκηση Μανδαλιανού, γιατί μία ακόμα φορά στο παρελθόν που ο κύριος Σωτηράκης έφτασε ένα βήμα από την αφαίρεση των πυλώνων υψηλής τάσης, ήρθαν οι εκλογές, άλλαξε η διοίκηση του δήμου, έφυγε ο κύριος Σωτηράκης και μας έμειναν οι πυλώνες.

Αν βέβαια ο χρόνος αφαίρεσης των πυλώνων υψηλής τάσης είναι ανάλογος του χρόνου λειτουργίας του ΚΕΠ, τότε θα χρειαστούν πάνω από 45 χρόνια, αφού το ΚΕΠ θα λειτουργούσε σε 1 μήνα και έχουν περάσει 15 μήνες και οι πυλώνες θα αφαιρεθούν σε 2 με 3 χρόνια. Εύκολος ο πολλαπλασιασμός!!

Παγ.

Δρομολογείται η αφαίρεση των πυλώνων υψηλής τάσης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ