Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Είστε διοίκηση και έχετε την ευθύνη, κρίνεστε από τις πράξεις»

«Είστε διοίκηση και έχετε την ευθύνη, κρίνεστε από τις πράξεις»

«Η διαφορά κύριε Σταυρίδη, ξέρετε πολύ καλά, έχει να κάνει με το όταν είστε διοίκηση και έχετε την ευθύνη, κρίνεστε από τις πράξεις και όχι από τις προθέσεις. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Γιατί προθέσεις όλοι έχουμε. Συμφωνώ και το σέβομαι και το δέχομαι και τις δικές σας τις προθέσεις τις καλές και όλων».

Με τον παραπάνω τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στην επιλογή του αντιδημάρχου Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργου Σταυρίδη, να μιλάει για προθέσεις. Ο κύριος Σταυρίδης ήταν καλεσμένος μαζί με τον κύριο Γαρούφα, δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου και πρόεδρο του Η΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στην εκπομπή «Μιλάμε πολιτικά» και στους δημοσιογράφους Θεόδωρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Χαβιανίδη στη Europe 1 τηλεόραση.

Ήταν η δεύτερη φορά που ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Παπαδόπουλος αντέδρασε με τέτοιον τρόπο στις θεωρητικολογίες του κυρίου Σταυρίδη. Την πρώτη φορά ήταν όταν του είπε: «Κύριε Σταυρίδη, εγώ δεν μπορώ να σας ακούω να αναφέρεστε λες και είμαστε πολίτες. Εσείς έχετε μία ευθύνη κι ο δήμαρχος σ’ αυτά τα θέματα. Εγώ μπορεί να είμαι απογοητευμένος, μπορεί να είμαι στεναχωρημένος, αλλά την ευθύνη κάποιος την έχει και πρέπει να την αντιλαμβάνεστε και να την αναλαμβάνετε».

Δυστυχώς, πρέπει συνεχώς οι δημοσιογράφοι να επισημαίνουν στα στελέχη της παράταξης Μανδαλιανού πως έχουν τρεισήμισι χρόνια στη διοίκηση του δήμου, πως κοντεύει να λήξει η θητεία τους και πως δεν μπορούν να μιλάνε με ωραίες θεωρίες, καλές προθέσεις και ευχές, λες και βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

Κιμ. Ο.

«Κύριε Σταυρίδη, εγώ δεν μπορώ να σας ακούω…»
Απολαυστικός διάλογος δημοσιογράφου με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου
Ολιγωρία και διοικητική ανεπάρκεια της διοίκησης Μανδαλιανού;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ