Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ξανά εναντίον της διοίκησης Λαφαζανίδη

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ξανά εναντίον της διοίκησης Λαφαζανίδη

“Έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια παραμέλησης, 7.200 τετραγωνικά μέτρα οδοστρώματος ασφαλτοστρώθηκαν στη Μαιάνδρου, βάζοντας τέλος στα σαμαράκια, τα βαθουλώματα και τις ρηγματώσεις που δημιουργούσαν πολλαπλούς κινδύνους για οδηγούς και πεζούς” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Από το 1998, λοιπόν, παραμελλημένη η οδός Μαιάνδρου. Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Δημήτρης Χατζηβρέττας, Στάθης Λαφαζανίδης και Πέτρος Σούλας άφησαν την οδό Μαιάνδρου με σαμαράκια, βαθουλώματα και ρηγματώσεις που δημιουργούσαν πολλαπλούς κινδύνους για τους πεζούς και ήρθε ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός να δώσει τέλος στην παραμέληση και στους κινδύνους.

Το ότι τέσσερις δήμαρχοι παραμέλησαν την κεντρική οδό που ενώνει τον Εύοσμο με την περιφερειακή οδό και χρειάστηκε να έρθει ο κύριος Μανδαλιανός για να ασχοληθεί μαζί της είναι ένα θέμα. Το μεγάλο όμως θέμα είναι το γεγονός πως ο κύριος Μανδαλιανός κατηγορεί για άλλη μια φορά και τη διοίκηση Λαφαζανίδη, η οποία είναι βασική συνιστώσα της σημερινής διοίκησης. Επιπλέον, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της διοίκησης Λαφαζανίδη βρίσκεται σήμερα στη θέση του ειδικού συνεργάτη του κυρίου Μανδαλιανού. Άλλος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της διοίκησης Λαφαζανίδη ήταν υποψήφιος με την παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού. Ποιον, λοιπόν, κατηγορεί ο κύριος Μανδαλιανός για άλλη μια φορά, κατηγορώντας τη διοίκηση Λαφαζανίδη; Τον εαυτό του; Έτσι σκέφτεται πως μπορεί να ξανακερδίσει τις εκλογές; Κατηγορώντας συνεργάτες του για παραμέληση δρόμων, σχολείων και αθλητικών εγκαταστάσεων;

Δημ. Θ.

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Μαιάνδρου
Η οδός Μαιάνδρου ασφαλτοστρώθηκε επί Σταμάτη Διονυσίου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ