Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Το καλοκαίρι είδαμε ενάμιση μέτρο θάμνους»

«Το καλοκαίρι είδαμε ενάμιση μέτρο θάμνους»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Μίλτος Τασούλης στην τηλεόραση του DION και στην εκπομπή «Για την πολιτική» στο δημοσιογράφο Κώστα Πορτοκάλη, ρωτήθηκε για το πώς κρίνει τη διοίκηση Μανδαλιανού και απάντησε τα παρακάτω:

«Τουλάχιστον τα δυόμιση – τρία πρώτα χρόνια της διοίκησης Μανδαλιανού υπήρχε μια ολιγωρία στην οργάνωση, στην εκτέλεση ουσιαστικών παρεμβάσεων και έργων. Από τα απλά, τις παρεμβάσεις στους χώρους πρασίνου. Το καλοκαίρι είδαμε ενάμιση μέτρο θάμνους μέσα στους χώρους πρασίνου. Δεν ήταν εκτός σχεδίου. Μιλάμε για χώρους μέσα σε πάρκα.

Γιατί καθυστέρησε; Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε. Οι πολίτες το βιώσανε. Τι καινούργιο έχει κάνει αυτή η διοίκηση; Να οραματιστεί κάτι; Δεν ξέρω. Δεν δρομολόγησε κάτι να το ξεκινήσει και να το τελειώσει».

Πάντως ο κύριος Τασούλης με αυτή του την απάντηση ίσως αδικεί τη διοίκηση Μανδαλιανού, αφού οι θάμνοι του ενάμιση μέτρου μάλλον ήταν στο πλαίσιο των οραμάτων της «Νέας Πνοής» για πράσινες διαδρομές. Μάλλον ο κύριος Τασούλης και οι πολίτες αυτού του τόπου δεν εκτιμούν το πράσινο που θέριεψε φέτος το καλοκαίρι στο δήμο.

Κιμ. Ο.

«Τόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσει το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας;»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ