Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣήμερα η μεγάλη κλήρωση "Christmas Shopping" του ΕΜΣΕΚ

Σήμερα η μεγάλη κλήρωση “Christmas Shopping” του ΕΜΣΕΚ

Μια ακόμη επιτυχημένη δράση του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού & της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας έφτασε στο τέλος της!

Και για να μιλήσουμε με νούμερα….

Μια μεγάλη δράση 27 ημερών, στην οποία συμμετείχαν 80 τοπικά καταστήματα με 130 δώρα, συμπληρώθηκαν πάνω από 6.550 λαχνοί, μια δράση που στήριξαν 9 χορηγοί & 9 χορηγοί επικοινωνίας με 21 καταχωρήσεις σε media & 5 συνεντεύξεις!

Σήμερα λοιπόν είναι η μεγάλη κλήρωση “Christmas Shopping” την οποία μπορείτε όλοι να παρακολουθήσετε live streaming από την σελίδα του συλλόγου μας στο facebook στις 12μ.μ. από τα γραφεία του ΕΜΣΕΚ (Μ. Αλεξάνδρου 57).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς μας για τα υπέροχα δώρα τους και την στήριξη τους στην δράση μας!

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέσα και τους δημοσιογράφους που προώθησαν και στήριξαν την δράση μας!!!!!

Ευχαριστούμε θερμά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης για την στήριξη του σε όλες μας τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις! Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα καταστήματα της τοπικής μας αγοράς και τους επαγγελματίες μας, που στήριξαν την δράση αυτή & έδωσαν τα υπέροχα δώρα τους για την μεγάλη κλήρωση!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που στηρίξατε και συνεχίζετε να στηρίζετε τα τοπικά μας καταστήματα, τους επαγγελματίες μας & τις οικογένειες τους!

Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε δύναμη και ζωή στον τόπο μας!

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Ευόσμου Κορδελιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ