Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠου θα κάνουν μάθημα τη Δευτέρα τα παιδιά του 24ου Δημοτικού Σχολείου...

Που θα κάνουν μάθημα τη Δευτέρα τα παιδιά του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;

Πέρασαν οι δύο εβδομάδες των Χριστουγεννιάτικων διακοπών και μεθαύριο Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία.

Οι μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου πού θα πάνε για να κάνουν μάθημα; Θα πάνε στο νεοανεγερθέν κτήριο ή θα πάνε πάλι κάτω από τις κερκίδες του ΔΑΚ Ευόσμου;

Τι έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού ώστε οι μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου να πάνε στο νέο κτήριο, το οποίο όλο παραδίδεται στο δήμο και όλο δεν παραδίδεται; Τι θα γίνει τελικά με αυτό το σχολείο, το οποίο η διοίκηση Μανδαλιανού το κατάντησε σαν τον ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και σαν το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Κορδελιό;

Όσο για τις εξυπνάδες που ακούστηκαν, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, για το γεγονός ότι δεν αφήνουμε το θέμα στο έλεος της διοίκησης Μανδαλιανού και γράφουμε και ξαναγράφουμε, τους πληροφορούμε πως, μέχρι να παραδοθεί το σχολείο στους μαθητές του, δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μπόρεσε να πιέσει ώστε να λειτουργήσει εγκαίρως ένα έτοιμο σχολείο. Εάν δεν λειτουργήσει τον Ιανουάριο, θα λειτουργήσει τον Φεβρουάριο και θα συμπέσει με τα καρναβάλια. Εάν δεν λειτουργήσει τον Φεβρουάριο, θα λειτουργήσει το Μάρτιο και θα συμπέσει με την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου. Εάν δεν λειτουργήσει το Μάρτιο, θα λειτουργήσει τον Απρίλιο και θα συμπέσει με το Πάσχα.

Για να δούμε τι θα δούμε. Αυτή η διοίκηση του δήμου με αυτά τα «κατορθώματα» στο ενεργητικό της, τολμάει και φωνάζει και επιτίθεται για να βγει και από πάνω.

Σ.

Κάτω από τις κερκίδες ξανά μάθημα το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ