Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚάτω από τις κερκίδες ξανά μάθημα το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Κάτω από τις κερκίδες ξανά μάθημα το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου

Στο ερώτημα της «Αγκίδας» σχετικά με το «Που θα κάνουν μάθημα τη Δευτέρα τα παιδιά του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου;», απάντησε η Φανή Μπαλάτογλου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, με το παρακάτω λακωνικό σχόλιο στο facebook:

«Στο ΔΑΚ και πάλι… Με αυτούς που έχουμε μπλέξει».

Κάτω από τις κερκίδες του ΔΑΚ μάθημα ξανά τη Δευτέρα για τους μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου, αλλά δεν θα πρέπει να το φωνάξει η κυρία Μπαλάτογλου και να το γράψουμε εμείς, για να μη μας θεωρήσει ανθρωποφάγους ο κύριος Μανδαλιανός.

Η διοίκηση Μανδαλιανού κατηγορεί την αντιπολίτευση για ανθρωποφαγία εξαιτίας της κριτικής που της ασκεί, αντί να φροντίσει να ολοκληρωθούν δύο απλά έργα -το ΚΕΠ της Νέας Πολιτείας του Ευόσμου και το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας του Κορδελιού- και αντί να πιέσει την πολιτεία ώστε επιτέλους να παραδοθεί το νεοανεγερθέν κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στους μαθητές του.

Τελικά ίσως η διοίκηση Μανδαλιανού θεωρεί ότι αυτή έμπλεξε με τους γονείς και κηδεμόνες του 24ου Δημοτικού Σχολείου και όχι το αντίστροφο, αφού οι συγκεκριμένοι γονείς δεν λένε να ονειρευτούν μαζί με τη «Νέα Πνοή» τις πράσινες διαδρομές και όλη την ώρα ασχολούνται με την ολοκλήρωση του σχολείου των παιδιών τους.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ