Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφού ο κύριος Μανδαλιανός δεν είναι άγιος, να κινηθεί εδώ και τώρα...

Αφού ο κύριος Μανδαλιανός δεν είναι άγιος, να κινηθεί εδώ και τώρα νομικά

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 28ης Δεκεμβρίου 2022, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα για τα αδέσποτα ζώα λέγοντας πως αυτοί που λένε τα ψεύδη έχουν μεγάλη ευθύνη, όπως μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί που αναπαραγάγουν τα ψεύδη χωρίς να τα διασταυρώσουν. Ο κύριος Μανδαλιανός κάλυψε την απόφαση της αντιδημάρχου Πρασίνου και Περιβάλλοντος να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Δεν θα μας φτύνουν και θα λέμε βρέχει, γιατί αυτό θέλετε να συμβαίνει. Μας φτύνουνε και από τη στιγμή που μας φτύνουνε κι εμείς θα αντιδράσουμε», συμπλήρωσε ο κύριος Μανδαλιανός και κατέληξε λέγοντας: «Δεν είμαστε άγιοι για να δεχόμαστε τις συκοφαντίες και τις αρνητικές βολές. Καλοί είμαστε άλλα μέχρι ενός σημείου. Ο Χριστός ήταν μόνο τόσο υπεράνω. Εμείς δεν μπορούμε να γίνουμε».

Αφού λοιπόν ο κύριος Μανδαλιανός δεν είναι ούτε άγιος ούτε υπεράνω, να κινηθεί νομικά εδώ και τώρα εναντίον εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής που αποφάσισε να αποσύρει την ένσταση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να εγγράψει το ΘΕΠΑΝ στα περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας.

Αφού λοιπόν ο κύριος Μανδαλιανός δεν είναι ούτε άγιος ούτε υπεράνω, να κινηθεί νομικά εδώ και τώρα εναντίον εκείνης της Οικονομικής Επιτροπής που δεν έλαβε υπόψιν της την ακύρωση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της απόφασής της να αποσύρει την ένσταση.

Αφού λοιπόν ο κύριος Μανδαλιανός δεν είναι ούτε άγιος ούτε υπεράνω, να κινηθεί νομικά εναντίον όλων εκείνων που θελημένα ή αθέλητα κόντεψαν να ζημιώσουν το δήμο απεμπολώντας τα ιδιοκτησιακά του δικαιώματα επί ενός ακινήτου αξίας άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι αντιδράσεις του κυρίου Μανδαλιανού και της διοίκησής του δεν μπορεί να έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αφού ο κύριος Μανδαλιανός και η κυρία Αθανασιάδου είναι τόσο εύθικτοι και δηλώνουν πως είναι καλοί αλλά όχι άγιοι, να κινηθούν νομικά εναντίον όλων εκείνων που κόντεψαν να ζημιώσουν το δήμο στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ.

Και μιας και είναι τόσο λαλίστατος ο κύριος δήμαρχος και μιας και έχει τόσο δυνατή φωνή όποτε θέλει, ας μας πει, έστω με σιγανή φωνή, από ποιον ζήτησε ευθύνες για την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ; Ας μας πει ποιοι ήταν αυτοί που τον διαβεβαίωναν πως δεν υπάρχουν έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο ή ποιοι ήταν εκείνοι που έψαχναν τα έγγραφα και δεν τα έβρισκαν;

Βασίλης Κιμ.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν αποτελείται από αγίους…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ