Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαλώς ήρθε το δολάριο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Καλώς ήρθε το δολάριο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Θυμάστε την ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο»;

Θυμάστε πώς κυνηγούσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα για να τα κατεβάσει στο καταγώγι που δούλευε; Θυμάστε που, στο δρόμο για το καταγώγι, κάποιοι άλλοι, που έκαναν την ίδια δουλειά με αυτόν, του βουτούσαν κάποια ναυτάκια ζουμπουρλούδικα για να τα πάνε στα καταγώγια που δούλευαν εκείνοι; Θυμάστε που ο Γιώργος Κωνσταντίνου έτρεχε να ξαναμαντρώσει τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα, που του τα πήραν άλλοι, για να τα πάει στο δικό του καταγώγι; Θυμάστε τι καβγάδες γίνονταν για το ποιος θα κουβαλήσει τα περισσότερα ζουμπουρλούδικα ναυτάκια στο δικό του καταγώγι;

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα remake της ταινίας «Καλώς ήρθε το δολάριο», μόνο που στη θέση του Γιώργου Κωνσταντίνου και των συναδέλφων του βρίσκονται υποψήφιοι δήμαρχοι, στη θέση των ναυτακίων των ζουμπουρλούδικων βρίσκονται ζουμπουρλούδικοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και στη θέση των καταγωγίων βρίσκονται παρατάξεις.

Τρέχει λοιπόν ένας υποψήφιος δήμαρχος και βρίσκει μερικούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για να τους πάει στην παράταξή του. Στο δρόμο, άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι του αρπάζουν κάποιους δημοτικούς συμβούλους κι εκείνος τρέχει να τους πάρει πίσω και ταυτόχρονα να αρπάξει και μερικούς από τους ζουμπουρλούδικους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που έχουν βρει πρώτοι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Αυτό το remake της ταινίας «Καλώς ήρθε το δολάριο» παρακολουθούν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και απ’ ότι φαίνεται θα το παρακολουθούν για καιρό ακόμα. Καλώς ήρθε λοιπόν το remake της ταινίας «Καλώς ήρθε το δολάριο».

Τάγκος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ