Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈνας χρόνος από τα πανηγύρια για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού

Ένας χρόνος από τα πανηγύρια για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τα πανηγύρια της διοίκησης Μανδαλιανού για τα 150.000 ευρώ που έδωσε η πολιτεία για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Τότε η διοίκηση Μανδαλιανού είχε παρουσιάσει το γεγονός ως κοσμογονία. Αντί η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να διαθέσει αυτά τα χρήματα από δημοτικούς πόρους, να κάνει την επικαιροποίηση της μελέτης και να απαιτήσει πόρους από την πολιτεία για την ολοκλήρωση του σταδίου, πήρε τις 150.000 με γιορτές και πανηγύρια.

Η επικαιροποίηση της μελέτης δεν έχει τελειώσει και μάλλον δεν πρόκειται να τελειώσει σ’ αυτήν τη θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου. Και γιατί να τελειώσει; Όταν η κεντρική εξουσία βλέπει το δήμαρχο και τη διοίκησή του να πανηγυρίζουν με τις 150.000, γιατί να βιαστεί να ολοκληρώσει την επικαιροποίηση της μελέτης;

Από το πέρασμα της παράταξης Μανδαλιανού από τη διοίκηση του δήμου αυτό που θα μείνει θα είναι τα πανηγύρια για μικρά που τα παρουσιάζουν ως τεράστια και τα όνειρα για τις πράσινες διαδρομές και τα πράσινα άλογα.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ